ΕΛΛΑΔΑ. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέταξε τη μάσκα της και ανέβασε το απόγευμα της Τετάρτης (27/4) την πρώτη της φωτογραφία χωρίς αυτή, δείχνοντας τη δύναμη της ψυχής της.

Η γυναίκα-σύμβολο δύναμης και θέλησης, απόψε θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές» (00:00) και λίγες ώρες πριν την προβολή της, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε νέα φωτογραφία της Ιωάννας χωρίς τη μάσκα.

https://www.instagram.com/p/Cc5wH3PtAqZ

«''Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Συγκλόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»

Χθες (27/4), η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε το πρόσωπό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκλόνισε τους διαδικτυακούς της ακόλουθους με το μήνυμά της.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα», έγραψε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις