ΓΥΘΕΙΟ. Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του, ενώ δήλωσε ότι ζει το όνειρό του.

Ήταν ο μεγάλος νικητής του μουσικού ριάλιτι «House of Fame» και από τότε η καριέρα του έχει εκτοξευτεί και ο ίδιος νιώθει πολύ ευτυχισμένος με αυτήν την εξέλιξη.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή «Love It» και ανέλυσε το πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή του από τότε που βγήκε από το ριάλιτι, από το οποίο και βγήκε πρώτος. Ο νεαρός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε από το Γύθειο, χωρίς να έχει καμία σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας ενώ πλέον ζει το όνειρό του στο έπακρο, μιας και ήδη έχει κάνει κάποιες πολύ δυνατές συνεργασίες.

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το φετινό καλοκαίρι με βρίσκεται στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο και τον Τόνι Σφήνο. Αυτό που ήθελα έγινε πραγματικότητα και νιώθω πολύ χαρούμενος, ζω το όνειρό μου. Πριν το "House of Fame" ήμουν ένα παιδί του χωριού, στην ταβέρνα και στο καϊκι. Στο Γύθειο είμαι το καμάρι της πόλης, μου λένε πως τους κάνω περήφανους»

«Όταν είχα άγχος για τις εμφανίσεις μου εκτός Αθηνών, ο Πάνος Κιάμος μού έδωσε μια συμβουλή και πορεύομαι με αυτή. Η ιδέα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Μη μου το χαλάς” είναι του Γιάννη Πλούταρχου. Δεν θα έβγαινα ποτέ ραντεβού με θαυμάστρια, θέλω να ξέρω γιατί αρέσω σε μια γυναίκα και φοβάμαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις