ΛΑΚΩΝΙΑ. Μόλις λίγες μέρες πριν το Vamvakou Experience Festival, οι δραστηριότητες στη Βαμβακού συνεχίζονται! Ο ήλιος υψώνεται λαμπρός στην κορυφή του Πάρνωνα, η φύση ζωηρεύει κι οι μικρές καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι ιδανικές αυτήν την εποχή. O Ιούνιος έφτασε και φέρνει μαζί του το δικό μας μοναδικό καλοκαίρι με δραστηριότητες, εκδηλώσεις και προγράμματα στην ύπαιθρο για όλη την οικογένεια. Η Vamvakou Revival σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους με θέμα την τέχνη, το περιβάλλον, τη βιωσιμότητα, την τεχνολογία, το παιχνίδι και τις τέχνες, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς που υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ύστερα από διάφορες δραστηριότητες που προηγήθηκαν, τη σκυτάλη παίρνουν το καλεντάρι των τεχνών (18/06), όπου οι μικροί θα ανακαλύψουν μια σταγόνα στον Ωκεανό και το καλλιτεχνικό ρεύμα του Πουαντιγισμού με τη Μαστροκυριακάκη Αδαμαντία και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς και μεγάλους (19/06) με τον Ευάγγελο Θεοδώρου.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 25 & 26/06, μία ανάσα πιο κοντά στις διακοπές και πριν από τα καλοκαιρινά μπάνια σε θάλασσες, λίμνες και ποτάμια, έρχονται «τα παραμύθια που αφηγούμαστε στον εαυτό μας» σε ένα εργαστήρι, όπου θα δημιουργήσουμε ένα κοινό Όνειρο μέσα από τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι, τη μουσική και τον αυτοσχεδιασμό με τη Φλώρα Καλομοίρη και τη Βίκυ Αδάμου, ενώ ένα σχολείο χωρίς θρανία για όλους σάς περιμένει. Εξοπλιστείτε με κέφι και φαντασία κι ελάτε να παίξουμε, να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να περάσουμε ξέγνοιαστα στο βουνό!

Τι κι αν ήρθε το καλοκαίρι, στο βουνό έχει ακόμα δροσιά και το περιβάλλον είναι ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες. Πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές μέσα στο κατάφυτο δάσος του Πάρνωνα και πέριξ της Βαμβακούς, αλλά και ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα με υποβοήθηση HAIBIKE σας περιμένουν.

- Δείτε αναλυτικά τις εκδηλώσεις εδώ.

- Δείτε το πρόγραμμα του Vamvakou Experience Festival εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

- Επικοινωνία για τη Vamvakou Revival, Ελένη Μάμη, Ομάδα Vamvakou Revival

- Τηλ. Επικ: +30 27310 76233

- E-mail: info@vamvakourevival.org

- Like us on Facebook @VamvakouRevival

- Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις