Ο βιοσυντονισμός αποτελεί μία παραϊατρική μέθοδο που βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής, η οποία αναπτύχθηκε από τον Μαξ Πλανκ. Σύμφωνα με την παραπάνω αρχή, τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Συγκεκριμένα, στο σώμα μας ενυπάρχουν διαφορετικές μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες). Κάθε ζωτικό όργανο εκπέμπει την δική του μοναδική συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του κάθε οργανισμού.

Το ηλεκτρομαγνητικό αυτό πεδίο επηρεάζεται από την παρουσία ξενιστών όπως τα παράσιτα και οι ιοί. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος. Συνέπεια αυτού είναι η εκδήλωση των ασθενειών.

Στον βιοσυντονισμό χρησιμοποιούνται ειδικά μηχανήματα διάγνωσης, τα οποία διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Επομένως ο βιοσυντονισμός δρά σε δύο φάσεις:

α) προσδιορισμός και εξάλειψη του αιτίου

β) επαναφορά των πληγέντων οργάνων και συστημάτων του οργανισμού σε φυσιολογικό επίπεδο

Μέσω του βιοσυντονισμού, παίρνουμε απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως ''σε ποιες βιταμίνες έχω έλλειψη;'' ''ποιες τροφές καλό θα ήταν να αποφύγω;'' ή ''γιατί νιώθω τόσο κουρασμένος/η μέσα στην ημέρα;''

Στις περιπτώσεις ύπαρξης παθολογικής αιτίας, o βιοσυντονισμός μπορεί να λειτουργήσει υποβοηθητικά για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της αγωγής που θα προταθεί από τον ιατρό μας.

TEST ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ

To test δυσανεξίας εντοπίζει τις τροφές που μπλοκάρουν το μεταβολισμό μας.

Κατά την βιοενεργειακή αξιολόγηση της ‘’τροφικής δυσανεξίας’ συχνότητες συντονισμού ενός τεράστιου αριθμού τροφίμων εισάγονται στο σώμα και από τη μετρούμενη αντίδραση έχουμε άμεσο εντοπισμό των τροφών που προκαλούν δυσανεξία και αλλεργία.

TEST ΚΟΠΩΣΕΩΣ

Το Σύνδρομο Χρόνιας Κόπωσης είναι τόσο ‘’απογοητευτικό ‘’ επειδή πρόκειται για ένα αόριστο σύνδρομο που δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία πρόκλησης και καμία συγκεκριμένη εργαστηριακή εξέταση για την διάγνωση του.

Με το βιοσυντονισμό εντοπίζονται οι αιτίες ‘’πτώσης’’ της υγείας ακόμη και σε πρώιμο στάδιο.

TEST ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ & ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο test μπορεί να βρεθεί ο μοναδικός προσωπικός συνδυασμός των απαραίτητων βιταμινών & ιχνοστοιχείων.

Σημείωση: Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις ιατρού ή διατροφολόγου ανάλογα την πάθηση μπορούν να αποτελέσουν πολύ σημαντική πληροφορία για την βελτίωση και εξάλειψη του συνδρόμου αλλά και της γενικότερης υγείας μας.

Στις περιπτώσεις ύπαρξης παθολογικής αιτίας ή ασθένειας, o βιοσυντονισμός μπορεί να λειτουργήσει υποβοηθητικά για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων της αγωγής που θα προταθεί από τον ιατρό μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον βιοσυντονισμό; Επικοινωνήστε με την Ευρωστία και κλείστε το ραντεβού σας για μια συνεδρία ή καλέστε σήμερα για να λύσετε κάθε σας απορία!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις