ΛΑΚΩΝΙΑ. Φτάνουν άραγε τρεις ημέρες στο βουνό για να αποσυμπιεστείτε και να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας; Πώς φαντάζεστε ένα καλοκαιρινό ορεινό φεστιβάλ; Πιστεύετε ότι μπορείτε να βρείτε μέσα στο καταπράσινο τοπίο του βουνού, σε ένα μικρό ορεινό χωριό, πάνω από είκοσι διαφορετικές πολιτιστικές, γαστρονομικές, αθλητικές, τεχνολογικές, εικαστικές και κάθε είδους εμπειρίες; Η απάντηση σε όλα είναι… Vamvakou Experience Festival 2022! Ένα τριήμερο γεμάτο αυθεντικές Βαμβακίτικες εμπειρίες, 01 - 03 Ιουλίου 2022, με την υπογραφή της Vamvakou Revival και την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Η Vamvakou Revival σχεδίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα για όλα τα ενδιαφέροντα, τους επισκέπτες και τους κατοίκους του χωριού με έμπνευση και μεράκι. Μοναδικοί συνεργάτες και φίλοι προσκλήθηκαν στο χωριό για να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, φέρνοντας μαζί τους εμπειρίες, προγράμματα, δραστηριότητες και την καλύτερή τους διάθεση. Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε τη ζωή στο χωριό, καθώς και να τρέξετε, να μάθετε, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να τραγουδήσετε, να γευτείτε, αλλά και να δοκιμάσετε.

Τι θα ζήσετε εκεί; Ένα stand-up comedy show «Staying Alive» από την κωμικό, Κατερινά Βρανά, ένα cocktail party με τους The Blue Sins και μια μοναδική συναυλία των Gadjo Dilo στην πλατεία του χωριού! Ένα εργαστήριο σοκολάτας από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο, οινογνωσία, παραδοσιακές συνταγές και μυστικά γαστρονομίας από τις γυναίκες του χωριού και τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Βαμβακούς «Βαμβακιά» σε επιμέλεια της Γιάννας Μπαλαφούτη! Μία έκθεση προφορικών ιστοριών από την Ελληνική Ύπαιθρο από το Istorima, μία διαφορετική μουσική διαδρομή με το Oros Ensemble, πεζοπορία και ποδηλασία, αθλητικές δραστηριότητες, αρωματοθεραπεία και κεραμική. Παλιές παραδόσεις θα έρθουν στο σήμερα με μία πολιτιστική εκδήλωση που βασίζεται στο έθιμο του γάμου και «την Αγάπη της Ζώης», σε επιμέλεια του συντοπίτη μας Δρ. Σταύρου Σπηλιάκου, συνοδεία οκταμελούς ορχήστρας λαϊκών οργάνων, το Ντιλμπεράκι, με τη συμμετοχή του χορευτικού συλλόγου «Η Πυρρίχη» και της Ενοριακής Χορωδίας Ανωγείων.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουν και τους μικρούς επισκέπτες. Τρία από τα σχολικά προγράμματα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα ταξιδέψουν ως τη Βαμβακού, το Γήπεδο Ζωής και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθούν κοντά σας με διασκεδαστικά προγράμματα από τους τρεις πυλώνες τους (αθλητισμός, παιδεία/πολιτισμός, χαρακτήρας). Παράλληλα, θα υπάρχουν εργαστήρια Ρομποτικής και 3D εκτύπωσης, δραστηριότητες στη φύση, περίπατοι και εικαστικά.

Έχετε τρέξει ποτέ σε βουνό; Έχετε νιώσει τον καθαρό αέρα και έχετε απολαύσει μία υπέροχη διαδρομή ανάμεσα σε συστάδες δέντρων; Όχι; Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο Vamvakou Mountain Run 2022 σε ένα μοναδικό αγώνα ορεινού τρεξίματος για καλό σκοπό. Δείτε περισσότερα στο www.vamvakourevival.org/vmr-2022

Vamvakou Experience Festival | Ζήστε την εμπειρία της Βαμβακούς!

01 - 03 Ιουλίου 2022, με ελεύθερη είσοδο για όλους

Vamvakou Mountain Run: 03 Ιουλίου

Διοργάνωση: Vamvakou Revival

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Μην αναρωτιέστε τι θα κάνετε φέτος το καλοκαίρι… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βαμβακού!

Περισσότερα στο https://www.vamvakourevival.org/vamvakou-experience-festival-2022/

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Επικοινωνία για τη Vamvakou Revival, Ελένη Μάμη, Ομάδα Vamvakou Revival
  • Τηλ. Επικ: +30 27310 76233
  • E-mail: info@vamvakourevival.org
  • Like us on Facebook @VamvakouRevival
  • Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις