ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Δυναμικά μπήκε το φετινό καλοκαίρι στη Βαμβακού Λακωνίας, με ένα μοναδικό φεστιβάλ εμπειριών και πολλές πολλές δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους…

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ με πρωτότυπα προγράμματα και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια να συνεχίζονται και να κρατούν συντροφιά μέχρι το φθινόπωρο. Όλες οι δραστηριότητες υλοποιούνται από τη Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την αποκλειστική υποστήριξη από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

  • Στη ντάλα του καλοκαιριού! Με Μουσική, Ευεξία και δραστηριότητες για παιδιά!

Ιούλιος

  • Oros Ensemble, ΜΟΣ, family yoga..

Τον Ιούλιο, ακούμε μοναδικές μελωδίες σε μία συναυλία με το Oros Ensemble (16/7) στον προαύλιο χώρο του Ξενώνα Ρούγα της Βαμβακούς και περιπλανιόμαστε σε ένα μουσικό ταξίδι με τους μεγάλους μας συνθέτες από τον Μουσικό Όμιλο Σπάρτης (23/7) στην κεντρική πλατεία του χωριού. Ένα διαφορετικό μάθημα Yoga στη φύση καλεί όλη την οικογένεια να συμμετέχει (31/7) με τις Μαρία - Άννα Βλάχου και Μαριάνθη Πέππα.

  • Bιβλίο επισκεπτών, Futbolnet και κουκλοθέατρο…

Η Βαμβακού αποκαλύπτεται μέσα από τα μάτια των μικρών επισκεπτών της (16/7) φτιάχνοντας ένα διαφορετικό βιβλίο επισκεπτών με εικόνες, σε ένα πρόγραμμα με τον Γρηγόρη Δουλιώτη, ενώ οι μικροί συμμετέχουν σε βιωματικά παιχνίδια στο κοινωνικό πρόγραμμα αθλητισμού, Futbolnet, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Barca Foundation από την Οργάνωση Γη (17/7). Εκπαιδευτικά, εικαστικά (23/7), παιχνίδια και κατασκηνωτικά προγράμματα (24/7), με την Αδαμαντία Μαστροκυριακάκη και τον Ευάγγελο Θεοδώρου, αλλά και μία διασκεδαστική παράσταση κουκλοθεάτρου (30/7) με τις Στρίγκλες και τη Χριστίνα Αγγελοπούλου περιμένουν τα παιδιά.

Μια ανάσα πριν αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι… ο Πολιτισμός συναντά τη χαρά των παιδιών!

Αύγουστος

  • Σινεμά, θέατρο, μουσική

Τον Αύγουστο, ο υπαίθριος κινηματογράφος της Βαμβακούς έρχεται με την προβολή της ταινίας «Η ιερότητα του Βουνού» (6/8), η «Βαμβακού η κυρά, θυμάται, στοχάζεται και περιμένει» σε μία παρουσίαση του θεατρικού έργου της Μάρως Γεώργα με την ηθοποιό, Φλώρα Καλομοίρη (13/8) και μία μουσική περιπλάνηση στου έρωτα και της αγάπης τις μελωδίες έρχεται μέσα από τη φωνή της ξεχωριστής ερμηνεύτριας και ηθοποιού, Αλίνας Κωτσοβούλου, και με τη συνοδεία της πιανίστα, Μάρως Θεοδωράκη (27/8).

  • Εικαστικά εργαστήρια, πικ νικ και μπουγέλα, ταξίδι ψηφίδας, κατασκηνωτικά παιχνίδια

Εικαστικά εργαστήρια (6/8) με την Ποτούλα Λαφόγιαννη, θεατρικό παιχνίδι, πικ νικ και μπουγέλα (13/8) με τη Φλώρα Καλομοίρη, εκπαιδευτικά προγράμματα και το ταξίδι της ψηφίδας (20/8) με την Αδαμαντία Μαστροκυριακάκη και κατασκηνωτικά παιχνίδια στη φύση (21/8) με τον Ευάγγελο Θεοδώρου περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες.

  • Καλοκαίρι όπως παλιά και ομάδα Φάλτσο

Λίγο πριν έρθει ο Σεπτέμβριος, ζούμε το καλοκαίρι όπως παλιά (27/8) και γινόμαστε μια μουσική αγκαλιά (28/8) σε δύο μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά με την ομάδα Φάλτσο.

  • Info:

Καλά, δες και το πρόγραμμα

Ομάδα Vamvakou Revival - Βαμβακού, 230 67, Λακωνία

info@vamvakourevival.org +30 27310 76233

www.vamvakourevival.org

Like us on Facebook @VamvakouRevival

Follow us on Instagram @vamvakourevivalorg

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις