ΜΑΝΗ. Ένα ανέμελο καλοκαίρι με αγαπημένα πρόσωπα περνά η Μαρία Βοσκοπούλου η οποία έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η 21χρονη ηθοποιός άφησε για λίγο την πρωτεύουσα και ταξίδεψε με τις φίλες της στην Πελοπόννησο για να χαρεί τον ήλιο και την θάλασσα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην μαγευτική Μάνη και συγκεκριμένα στο Λιμένι.

Η Μαρία Βοσκοπούλου κάνει διακοπές σε ένα από τα ωραιότερα μέρη

Η νεαρή ηθοποιός έχει ενεργή παρουσία στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα καλύτερα μας χρόνια», δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο βλέπουμε τα γαλαζοπράσινα νερά του Λιμενίου τις πρώτες πρωινές ώρες.

«8:00 am», έγραψε η Μαρία Βοσκοπούλου κάτω από το post και τάγκαρε μια φίλη της.

https://www.instagram.com/p/CgwWoDyokCq

Για την εξόρμησή της στην θάλασσα η νεαρή ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η πρώτη γιορτή του πατέρα χωρίς τον μπαμπά της

Μια από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις που ήταν αυτή της Μαρίας Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου. Η 21χρονη δημοσίευσε σε Instagram-story μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι που περπατά κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε:

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Λίγο αργότερα η κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή δημοσίευσε ένα ακόμη Instagram-story με μια παλαιότερη φωτογραφία εκείνης και του μπαμπά της. Μπαμπάς και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένοι και η ομοιότητά τους είναι εμφανής. Την συγκεκριμένη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει η Άντζελα Γκερέκου, ακριβώς πριν ένα χρόνο.

Το μνημόσυνο για τον 1 χρόνο από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Πλήθος κόσμου, αγαπημένων φίλων και συγγενών, συγκεντρώθηκε στις 17 Ιουλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου. Η λατρεμένη του σύζυγος, Άντζελα Γκερέκου, με τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία, εμφανώς συγκινημένες και βουρκωμένες, έφθασαν πρώτες στον χώρο του κοιμητηρίου για να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο, τον Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού, που άφησε ιστορία με τα τραγούδια του. Ντυμένες στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό η Άντζελα και η Μαρία τίμησαν τη μνήμη του αγαπημένου τους ανθρώπου, που εδώ κι έναν χρόνο έφυγε από κοντά τους.

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο γράφοντας: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις».

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις