ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, επίσης, στην Κεντρική Πλατεία – Βασ. Γεωργίου της Καλαμάτας, είναι προγραμματισμένη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τους Βίκυ Καρατζόγλου, Βύρωνα Τσουράπη και τους «Ευγενείς Αλήτες». Η συναυλία με τίτλο «Ένα φως αναμμένο» εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022 και συνδυάζεται με την Λευκή Νύχτα.

Η Λευκή Νύχτα αποτελεί μια διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και σε πολλές Ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων. Κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοιχτά όλο το βράδυ, προσφέροντας σε ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις τα προϊόντα τους ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος προγραμματίζουν τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2022».

Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με τη διασκέδαση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις