ΣΠΑΡΤΗ. Η πόλη στολίζεται, βάζει τα καλά της και περιμένει να καλοδεχτεί τους δημότες και τους επισκέπτες της σε γιορτινό σκηνικό.

Όπως παλιά που οι οικοδεσπότες στις γιορτές ανοίγανε το σπίτι και περιμένανε του επισκέπτες τους, έτσι και ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «…θα υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους σε ένα γιορτινό σκηνικό γεμάτο μουσικά δρώμενα, παραστάσεις και ένα ταξίδι στον ονειρεμένο κόσμο των Χριστουγέννων».

«Για πρώτη φορά η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης θα συνοδευθεί από μια πανδαισία μουσικών δρώμενων».

Από νωρίς το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης η παντομίμα το «Πνεύμα των Χριστουγέννων», ο Άγιος Βασίλης, η Mary Poppins, ο Καρυοθραύστης και ο Ξυλοπόδαρος των Χριστουγέννων με ένα πρόγραμμα διάρκειας τρεισήμισι ωρών «θα σκορπίσουν τη μαγική χρυσόσκονη των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους, μοιράζοντας χαμόγελα και χαρά σε όλους.»

Τη σκυτάλη θα παραλάβει ο μαέστρος Σαράντος Κανελλάκος και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης, «..σκορπίζοντας στον αέρα τη μελωδία των χριστουγεννιάτικων καλάντων λίγο πριν το άναμμα του δέντρου».

Η Πέννυ Μπαλτατζή «λίγες μέρες πριν κλείσει ο χρόνος, με ελπίδα, λαχτάρα και προσμονή για πιο λαμπερές μέρες και με τη συνοδεία της ξεσηκωτικής μπάντας της μας μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στη λάμψη των εορτών θα μας ανεβάσει στο μαγικό της χαλί για να μοιραστεί μαζί μας τη θαλπωρή των γιορτών και να μας ταξιδέψει νοερά στον πλανήτη, όπου κάθε μέρα είναι γιορτή».

Αναλυτικά

  • (17.30): Έναρξη του προγράμματος με τον Άγιο Βασίλη, την παντομίμα το «Πνεύμα των Χριστουγέννων», τη Mary Poppins, τον Καρυοθραύστη και τον Ξυλοπόδαρο των Χριστουγέννων
  • (18.30): Φιλαρμονική του Δήμου με κάλαντα των Χριστουγέννων.
  • (19.00): Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
  • (19.05): Έναρξη της συναυλίας με την Πένυ Μπαλτατζή και την ξεσηκωτική μπάντα της «σε ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που θα συναρπάσει»!
  • (21.00): Ολοκλήρωση της εκδήλωσης φωταγώγησης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις