ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Η Χριστουγεννιάτικη Βαμβακού αποκαλύφθηκε και φέτος με εκατοντάδες φίλες και φίλους να συρρέουν στο χωριό του Πάρνωνα!

Όλοι μαζί μέτρησαν αντίστροφα για την αποκάλυψη του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου του χωριού, ενώ η συναυλία «Ένα φως αναμμένο» με τον @nikosportokaloglou ταξίδεψε το κοινό. Μαζί του η @vickykaratzoglou και ο Βύρωνας Τσουράπης.

Παραμύθια, ζεστή σοκολάτα και μπισκότα μπροστά από το τζάκι, μπαλόνια για τα παιδιά, μια μοναδική κατασκευή Χριστουγεννιάτικου σημειωματάριου, ξυλοπόδαροι, σαπουνόφουσκες, εορταστικά εδέσματα, gluhwein, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα συμπλήρωσαν ένα μαγικό εορταστικό απόγευμα, στη Βαμβακού Λακωνίας, στον Πάρνωνα!

Με κάλαντα από το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης άναψαν όλα τα φώτα στη Βαμβακού

«Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους φίλους και εθελοντές που βοήθησαν για τη διενέργεια της εκδήλωσης, αλλά και το πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε το χωριό μας κι έζησε την εμπειρία της Βαμβακούς!

Καλά Χριστούγεννα και του χρόνου να ανταμώσουμε ξανά!»

  • Αφού το ξέρεις ήδη:

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς και υλοποιήθηκε από τη #vamvakourevival με αποκλειστική δωρεά από το @snforg.

Φωτογραφίες: Πελαγία Καρανικόλα

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις