ΣΠΑΡΤΗ. Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, έχει ήδη ξεκινήσει και ο Χριστουγεννιάτικος χώρος της Λέσχης Σπάρτης Σύμμετρον, όπως κάθε τέτοια υπέροχη εποχή, πλημμυρίζει με … σοκολάτα και αμέτρητες γλυκές δημιουργίες, από τους μετρ του είδους.

Αυτή τη Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα, η Λέσχη Σπάρτης Σύμμετρον φιλοξενεί τους Sweet Chefs,

  • Βάσια Βρυώνη (Pastry Chef Costa Navarino),
  • Γιώργο Χάψα (Executive Chef Kinsterna Hotel) και
  • Ματίνα Σκριβάνου (Pastry Chef Kinsterna Hotel),

κι εμείς ετοιμαζόμαστε να γευτούμε τις ιδέες τους σε ένα απολαυστικό μενού που ετοίμασαν αποκλειστικά για αυτή την ημέρα!

Κέικ, μπράουνις, μπισκότα, τάρτες και αμέτρητες ακόμα επιλογές ,από τα πιο αγνά υλικά μόνο για εσάς.

Hey, Bartender..

Οι Bartenders της Λέσχης Σπάρτης Σύμμετρον προτείνουν γλυκά ροφήματα και δημιουργίες με προορισμό την απόλαυση του ουρανίσκου σας και με την υπόσχεση ότι θα μετατρέψουν το απόγευμά σας, σε μια γλυκιά πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων...

Το μενού γι’ αυτό το γλυκό ταξίδι

  • Brownies Sabayon / Ναμελάκα Dark / Φιστίκι Αιγίνης / Σοκολάτα
  • Financier / Αμύγδαλο / Frosting / Καραμέλα
  • Ταρτάκι / Κάστανο / Αχλάδι / Παλαιωμένο Ρούμι
  • Choux / Craquelin / Φουντούκια / Κρέμα Gianduja Valrhona
  • Μπισκουί Φιστίκι / Μους Φιστίκι Αιγίνης / Raspberry Compote
  • Τάρτα / Γκαναζ Σοκολάτας / Ρόδι/ Φρούτα Εποχής
  • Διάφορα Cakes / Cookies
  • A LA CARTE: Σφαίρα Σοκολάτας / Κρεμ Σοκολάτας / Φεγεντίνη / Buttermilk Cake Σοκολάτας / Σάλτσα Καραμέλας

Res and info: 2731023360

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις