ΕΛΛΑΔΑ. Η νέα παίκτρια, με καταγωγή από τη Σπάρτη και τη Μάνη, του ριάλιτι μόδας, Ναυσικά Γερακουλάκου τα έβαλε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφήνοντάς την άφωνη με τη συμπεριφορά της.

«Δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον το look Ναυσικά μου, ένα κόκκινο κραγιόν ή σκουλαρίκια χρειαζόταν», της είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όταν είδε τι είχε φορέσει.

Η παίκτρια διέκοψε την κριτή και της είπε «Συμφωνώ».

«Με τι συμφωνείς αφού δεν πρόλαβα να μιλήσω», είπε εκνευρισμένη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Όχι μπορείτε να συνεχίσετε», είπε η παίκτρια με την Ηλιάνα να λέει «Όχι αγάπη μου...»! Και την βαθμολόγησε με άσσο.

Τότε ήταν που η παίκτρια αντέδρασε άσχημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αγάπη μου, όχι σε εμένα...» παίρνοντας παράλληλα και το ειρωνικό της ύφος.

Δείτε το βίντεο:

Ποια είναι η Ναυσικά Γερακουλάκου

Η Ναυσικά είναι 34 ετών και στο επάγγελμα είναι Interior designer.

Γεννήθηκε στη Σπάρτη αλλά μεγάλωσε στη Μάνη. Ασχολήθηκε με το modelling στην Ιταλία όπου στη συνέχεια εργάστηκε ως interior designer και τώρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το στυλ της είναι casual chic. Έχει ακριβό γούστο και δεν διστάζει και τα sur mesure από φίλη της σχεδιάστρια. Θεωρεί τον εαυτό της ντόμπρα και δυναμική, δεν φοβάται εύκολα και δεν την ενδιαφέρει να είναι αρεστή αλλά ειλικρινής.

Της αρέσει το στυλ της Αθηνάς Οικονομάκου και της Amal Clooney.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις