ΕΛΛΑΔΑ. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών παντρεύτηκε με την οικονομολόγο Κέλλυ Δρίτσα τον Νοέμβριο στην ιταλική πρωτεύουσα παρουσία στενών συγγενών, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Τώρα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποκάλυψε πως ο γάμος δεν ήταν προγραμματισμένος και πως ούτε οι ίδιοι γνώριζαν ότι φεύγοντας για εκείνο το ταξίδι στην Ιταλία θα γύριζαν πίσω παντρεμένοι.

«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Για άλλο λόγο βρέθηκα στην Ιταλία και βρέθηκα παντρεμένος. Πήγαμε στην Ιταλία γιατί έπαιρνα τον μεγάλο σταυρό από τους Ιππότες της Μάλτας και είχαν προσκληθεί και τα αδέρφια μου στην τελετή αυτή και μου λένε τα αδέρφια μου, “αφού είμαστε εδώ, αφού θέλετε να παντρευτείτε, γιατί δε το κάνετε εδώ να γλιτώσετε τη διαδικασία του γάμου;...

Επειδή δεν είναι ούτε το δικό μου, ούτε της Κέλλυς το στυλ να είμαστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σκεφτήκαμε ότι ήταν ωραία ιδέα να παντρευτούμε εκεί. Μαζί το αποφασίσαμε. Η πρόταση είχε γίνει νωρίτερα… Η σχέση μας δεν ήταν κρυφή απλά έχει τύχει τα τελευταία χρόνια οι κοινωνικές συναναστροφές να περιοριστούν, συν του ότι δε θέλαμε να τραβήξουμε τη δημοσιότητα. Αυτός που εξεπλάγην περισσότερο ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο είχα ταξιδέψει μια εβδομάδα νωρίτερα και του είχα πει ότι θα πάω στη Ρώμη. Όταν το διάβασε σε κάποιο site, μου έστειλε ένα μήνυμα “καλά, δε λες τίποτα;” και του είπα ότι αν το ήξερα θα του το είχα πει» είπε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον Κώστα Τσουρό.

Με τη γυναίκα του, όπως είπε, γνωρίστηκαν σε έναν άλλο γάμο ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ανέφερε: «Πάντα πίστευα ότι πρέπει να παντρευτείς από έρωτα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είχα ερωτευθεί στο παρελθόν αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάποια γυναίκα με την οποία να νιώσει όπως με τη σύζυγό μου»

O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποκαλύπτει το παρασκήνιο του γάμου του στη Ρώμη

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις