ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει εκ νέου τα μέλη του

από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα events παγκοσμίως στον χώρο της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, με συμμετέχοντες online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, ταξιδιωτικές εταιρείες και στελέχη οργανισμών διαχείρισης και προώθησης προορισμών.

TBEX

Το TBEX είναι συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, ταξιδιωτικών εταιρειών και επαγγελματιών του κλάδου. Η δυναμική προώθηση και διάχυση της πληροφορίας μέσω των social media αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της εκδήλωσης.

Όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου συναντιούνται για να μάθουν από τους ειδικούς του χώρου, να δικτυωθούν, να χτίσουν φιλίες και να εξερευνήσουν τον προορισμό. ​ Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου συναντούν τους κορυφαίους του είδους, μαθαίνουν και έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν ανακαλύπτοντας τις καλύτερες πρακτικές των DMOs (Εταιριών Διαχείρισης Προορισμών) και των γνωστότερων τουριστικών brand με στόχο να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίζουν.

  • Παράλληλες δράσεις

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της TBEX Europe 2023 Peloponnese, οργανώνονται παράλληλες δράσεις φιλοξενίας με στόχο την ανάδειξη του χαρακτήρα της Πελοποννήσου. Πέραν του προγραμματισμένου για τις 10 και 11 Μαΐου συνεδρίου, έχουν προβλεφθεί και δύο πάρτυ.

  • Το ένα εξ' αυτών, "Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού", έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 9 Μαΐου και θα υλοποιηθεί στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας και εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν 500 περίπου προσκεκλημένοι.

Η συμμετοχή των παραγωγών της περιοχής προκειμένου να αναδειχτεί ο η Πελοπόννησος με τον καλύτερο τρόπο είναι επιβεβλημένη, γιατί κάθε τόπος είναι οι άνθρωποί του, η παραγωγή του, η προσπάθεια που γίνεται από όλους να προσφέρουμε ένα μοναδικό τουριστικό προϊόν.

  • Συμμετοχή

Το κόστος συμμετοχής είναι: 300

Τι περιλαμβάνει

  • Προσφορά των προϊόντων σας για την υλοποίηση συνταγών και παραγωγής των προσφερόμενων εδεσμάτων
  • Δειγματισμός προϊόντων σας και Γευσιγνωσίες

Επιπλέον

  • Το προϊόν σας θα ενταχθεί ως βασικό συστατικό σε μια από τις συνταγές που θα παρουσιαστούν με στόχο να υπάρχει μεγαλύτερη συνάφεια και θα αναγράφεται στα σημεία παρασκευής και τις συνταγές που θα διατεθούν στους συμμετέχοντες (τα αρχεία θα είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή και επομένως θα υπάρχει και ηλεκτρονική παραπομπή σε ενδεχόμενη ιστοσελίδα).
  • Προβολή στο σημείο μέσω τοποθέτησης υλικού (branding) στο τραπέζι διάθεσης των προϊόντων σας.
  • Προβολή στο σημείο μέσω αυτοστήρικτου προωθητικού υλικού (branding) δίπλα στο σημείο διάθεσης των προϊόντων σας.

Επικοινωνία – Προϋποθέσεις και Δηλώσεις συμμετοχής

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχή στην εν λόγω δράση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη κα. Γιατράκου Κατερίνα στα τηλέφωνα 2721093333, 2721361422

Δες και το ενημερωτικό έντυπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις