ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Σε πλειστηριασμό βγήκε το οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας ενώ αύριο θα γίνει και ο πλειστηριασμός του σπιτιού του.

Το οικόπεδο του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας, βγήκε σε πλειστηριασμό και κατακυρώθηκε με 75.601 ευρώ ένα μόλις ευρώ παραπάνω από την τιμή εκκίνησης, ενώ ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Σοφικό, θα γίνει αύριο με τιμή εκκίνησης 141.1210 ευρώ.

Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον Alpha επιβεβαίωσε την είδηση και σχολίασε πως «ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα χάσει, έχασε και χάνει όλα τα υπάρχοντά του. Άρα ούτε στενοχωρήθηκε ούτε ευχαριστήθηκε. Δεν θα χάσει όμως ούτε την αξιοπρέπειά του, ούτε τη σχέση με τον κοινό που τον αγάπησε τόσα χρόνια. Αυτή η σχέση είναι αδιατάραχτη. Και θα δείτε το λάθος που γίνεται από τους καναλάρχες και αν επιτραπεί να παίζονται οι σειρές του κ. Φιλιππίδη.

»Θα γίνει μια προσπάθεια όχι σε νομικό αλλά σε άλλο επίπεδο» πρόσθεσε, ενώ σημείωσε ότι πρέπει να βοηθήσει και το ΣΕΗ καθώς σε αυτές τις σειρές παίζουν και άλλοι ηθοποιοί που θα πρέπει να παίρνουν τα δικαιώματα. «Γιατί να πληρώνουν τη δικαστική εμπλοκή του Πέτρου Φιλιππίδη και άλλοι δεκάδες ηθοποιοί;»

»Πιστεύω ότι θα πρέπει επιτέλους, σιγά σιγά τώρα που αθωώθηκε και από τους δύο βιασμούς, να παίζονται τα σίριαλ, να παίρνουν και οι άλλοι ηθοποιοί δικαιώματα και ας μην παίρνει ο κ. Φιλιππίδης» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Υπάρχουν θεατρικοί παραγωγοί που θέλουν συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης όμως όσο είναι ακόμα το βάρος των κατηγοριών για δύο απόπειρες βιασμού δεν αισθάνεται ψυχικά ότι μπορεί να ανέβει στο σανίδι. Αν δεν τελειώσει αυτή η ιστορία με αθώωση δεν σκέφτεται καν να επιστρέψει.

»Με ποιους να πάω να πρωταγωνιστήσω με εκείνες τις γυναίκες που ήρθαν εναντίον μου;» διερωτάται σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο. «Η ιδέα να επανέλθει δεν είναι τόσο ελκυστική προς το παρόν» είπε.

Για βιοποριστικούς λόγους θα ασχολείται μέχρι τη δίκη με μεταφράσεις λογοτεχνικών βιβλίων όπως είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις