Θέλω να ζήσω τον έρωτα με την πρώτη ματιά», είπε η Τζωρτζίνα, η οποία αποφάσισε να πάει στο First Dates, το ριάλιτι αγάπης του Star Channel. Η 27χρονη από την Κρήτη θέλει τον άνδρα ψηλό, γοητευτικό, μελαχρινό και με ωραίο χαμόγελο. Σίγουρα αυτό που δεν περίμενε είναι πως όταν θα περνούσε την πόρτα του εστιατορίου θα έβγαινε ραντεβού με έναν συνάδελφό της.

«Η Τζωρτζίνα, δεν το πιστεύω! Δουλεύουμε μαζί! Είναι συνάδελφος μου, δουλεύουμε πολύ καιρό μαζί στο ίδιο μαγαζί και την ξέρω αρκετό καιρό. Δεν το περίμενα ποτέ, σοκαρίστηκα και το είπα και στον μπάρμαν κιόλας» ομολόγησε αρχικά ο 38χρονος παίκτης από την Αθήνα που ήταν ο συνοδός της στο επεισόδιο της Πέμπτης (6/7).

Μάλιστα, με τη σειρά της, η Τζωρτζίνα δεν έκρυψε και εκείνη την έκπληξη μα και την αμηχανία της στα πρώτα λεπτά του ραντεβού.

«Δεν το ζω!», είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη χορεύτρια όταν αντίκρισε τον συνάδελφό της να την περιμένει στο μπαρ.

Στη συνέχεια, δε, η Ζενεβιέβ Μαζαρί άφησε για λίγο μόνους τους δυο νέους και συνομίλησε με τις άλλες δυο σερβιτόρες του εστιατορίου της αγάπης. «Φτιάξε καφέ να στα πω! Πάω, ξαφνικά κοιτάζονται και είναι α, ου, α! Δουλεύουν στο ίδιο μαγαζί! Εγώ για μια στιγμή πήγα να πάθω τίποτα εγκεφαλικά, τύπου “τα είχαν, τα χάλασαν και βρεθήκαν;” αλλά απλώς δουλεύουν στον ίδιο χώρο. Είναι singles και ήθελαν να έρθουν στο First Dates».

Η Τζωρτζίνα και ο Χρήστος είχαν όπως ήταν φυσικό μεταξύ τους ιδιαίτερη οικειότητα και δεν σταμάτησαν να γελάνε. Έζησαν το τέλειο… φιλικό ραντεβού.

«Έχεις και δεύτερο ραντεβού μετά;» ρώτησε η 27χρονη τον Χρήστο.

«Δεν νομίζω. Εγώ είμαι το τυχερό σου. Πάρ’ το απόφαση και τέλος. Αποδέξου το» της είπε ο 38χρονος.

«Εγώ πίστευα ότι επειδή γνωρίζουν ο ένας τον άλλον θα ήταν πιο εύκολο. Νομίζω ότι αυτό τους έχει δυσκολέψει λίγο. Τη ρώτησα “είναι ο τύπος σου;” και μου λέει “είναι μόνο ο τύπος μου”. Συνήθως μέσα στον χώρο της δουλειάς σου, δεν κάνεις κινήσεις. Λάθος; Καλά κι εγώ μέσα στον χώρο της δουλειάς μου βρήκα τον άνδρα μου. Όλα λάθος» σχολίαζε η Ζεν με τους άλλους στο μπαρ.

Την ίδια ώρα η Τζωρτζίνα έλεγε στον Χρήστο ότι του πάει το μαλλί του. Η 27χρονη δεν μπορούσε ακόμη να πιστέψει αυτό που ζούσε, γελούσε αμήχανα «Γελάω με σένα, θα μου φύγει το υαλουρονικό» είπε.

«Α! Δεν είναι δικά σου τα χείλη σου;» τη ρώτησε ο 38χρονος και στην αρνητική απάντηση που έλαβε πρόσθεσε: «Ωραία είναι, όμως».

Ο Χρήστος ανέφερε ύστερα από ερώτηση που έκανε η συνοδός του πως δεν θα πείραζε τίποτα στο πρόσωπό του. «Μαγκιά του, αλλά του χρειάζεται» είπε στο cue η Τζωρτζίνα και μπροστά του σημείωσε: «Ίσως τις ρυτίδες. Αυτό το πόδι της χήνας δεν θα το πείραζες; Έλα ρε Χρήστο που είναι γοητευτικό».

«Θα μας κάψεις το κεφάλι» σχολίασε ο Χρήστος. «Γι’ αυτό ήρθα» του απάντησε η Τζωρτζίνα.

«Είναι όλα λάθος. Γενικά είναι όλα λάθος. Και γνωριζόμαστε και γνωρίζω τον πρώην σου και δουλεύουμε μαζί και δακρύζει το μάτι μου» σημείωσε ο 38χρονος και πολύ πιθανό αυτά που ανέφερε να είναι και τα κολλήματα αμφοτέρων για να δοκιμάσουν κάτι πέρα από το φιλικό, καθώς ήταν εμφανές πως κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Ήταν μάλιστα ξεκάθαρο όταν δηλώνοντας πως ασφαλώς και θα έβγαιναν ξανά γιατί πέρασαν υπέροχα, στην ερώτηση που τους έγινε «ως τι θα βγαίνατε ξανά;» έσπευσαν να πουν «αδέλφια» η μεν, «φιλικά εννοείται» ο δε.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις