ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ. Ο αιώνιος έφηβος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, έσπασε κάθε ρεκόρ επιτυχίας στη μοναδική του συναυλία στο θέατρο «ΟΛΥΜΠΙΑ» του Φλόκα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023.

Πάνω από 6.000 κόσμου γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο, με πολλούς να παραμένουν όρθιοι για δυόμισι ώρες που διήρκεσε η συναυλία, αψηφώντας την ταλαιπωρία, με μόνη ανταμοιβή την επική φωνή του θρύλου της ελληνικής ροκ και έντεχνης σκηνής. Αγαπημένα τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μάνου Λοΐζου, Μίκη Θεοδωράκη και άλλων μεγάλων συνθετών, κράτησαν ψηλά τον ενθουσιασμό των θεατών.

Η συμμετοχή της μικτής παιδικής χορωδίας του ΚΔΑΠ Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την καθοδήγηση και διδασκαλία της Σοφίας Ψαρρά, έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στη συναυλία, συνοδεύοντας τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη «Σφεντόνα». Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με 50 χρόνια στο τραγούδι, αποζημίωσε με το παραπάνω όσους έσπευσαν να τον ακούσουν, στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Ηλείας και από τα σημαντικότερα της ελληνικής περιφέρειας.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις