ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Λαμπερά γενέθλια και επανασυνδέσεις με φόντο την Ελλάδα και resort της Πελοποννήσου για σταρ του εξωτερικού! Πρώτη και καλύτερη η Κλόντια Σίφερ, που ανήκει στην «dream team» των top models (μαζί με τις Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ), που έγραψαν ιστορία στα διασημότερα ντεφιλέ του κόσμου!

Το διάσημο μοντέλο γιόρτασε τα 53α γενέθλιά του στη χώρα μας, λέγοντας μάλιστα πως γιορτάζει «στον ελληνικό παράδεισο με έναν ξεχωριστό φίλο, που ήρθε να της ευχηθεί χρόνια πολλά!» Η περιζήτητη μούσα των μεγαλύτερων σχεδιαστών απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα για ακόμα ένα καλοκαίρι ριλαξάροντας στο πολυτελές θέρετρο «Amanzoe», στο Πόρτο Χέλι, που αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πολλούς celebrities του εξωτερικού!

Ομως, η Σίφερ δεν είναι μόνη της στο glam resort, μια και χλιδάτο καταφύγιο της Πελοποννήσου επέλεξαν για να αποκαλύψουν ότι είναι ξανά ζευγάρι, τέσσερα χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους, η παρουσιάστρια του βρετανικού «Love Island» Μάγια Τζάμα και ο διάσημος ράπερ Stormzy. Με ορμητήριο το ξενοδοχείο, που πέρσι μάλιστα λίγο έλειψε να γίνει στάχτες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, κάνουν εξορμήσεις στα νησιά του Αργοσαρωνικού, χωρίς να θέλουν να κρύψουν τον έρωτά τους από τους παπαράτσι.

Οπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η Τζάμα και ο Stormzy έμειναν στα κρυφά για μερικές ημέρες στο πεντάστερο κατάλυμα, ενώ οι διακοπές στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν το δώρο που έκανε ο 30χρονος ράπερ στην 29χρονη τηλεπαρουσιάστρια για τα πρόσφατα γενέθλιά της.

Στην ίδια πισίνα η Μάγια Τζάμα και ο διάσημος ράπερ Stormzy

Το ζευγάρι νόμισε ότι, αν αναρτούσε χωριστά φωτογραφίες στο Instagram από την ξενοδοχειακή μονάδα της Πελοποννήσου, κανείς δεν θα καταλάβαινε ότι ήταν μαζί. Ωστόσο οι αετομάτηδες των social media παρατήρησαν ότι πόζαραν κοντά στην ίδια πισίνα. Η πληροφορία άναψε φωτιές στους παπαράτσι, που προσπαθούσαν να εντοπίσουν το ζευγάρι, μέχρι που τους ανακάλυψαν στην Υδρα. Η Τζάμα και ο Stormzy, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι στα γραφικά σοκάκια του νησιού και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Επιβεβαίωσαν έτσι για πρώτη φορά τις φήμες ότι τα έφτιαξαν ξανά μετά το τέλος της τετραετούς σχέσης τους, το 2019, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο ράπερ απατούσε την Τζάμα, η οποία έζησε τον μύθο της στην Ελλάδα και ξέχασε τις απιστίες του μπερμπάντη συντρόφου της!

Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων πήρε, δε, και η «The Sun», γράφοντας ότι τον ρόλο της «προξενήτρας» έπαιξε η μητέρα του Stormzy, Αμπιγκεϊλ Ογουο, καθώς πίστευε ότι η Τζάμα είναι «η μια και μοναδική γυναίκα» για τον γιο της. Ο Stormzy, εξάλλου, είχε παραδεχτεί τα λάθη του και επί χρόνια δήλωνε ότι η τηλεπαρουσιάστρια είναι ιδανική για να γίνει η μητέρα των παιδιών του.

Η Αλίσα Νιούμαν στη Στούπα

Μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα πιο κάτω από το Πόρτο Χέλι, συγκεκριμένα στη Στούπα Μεσσηνίας, κάνει τις διακοπές της η Καναδή πρωταθλήτρια του επί κοντώ Αλίσα Νιούμαν, η οποία διαπρέπει και στο OnlyFans!

Η σέξι αθλήτρια με το που ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του στίβου, που έγινε στη Βουδαπέστη, πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τον επίγειο παράδεισο της Μεσσηνίας, αναστατώνοντας με τα μπικίνι της τα… βράχια, μια και επέλεξε ερημικές παραλίες, φροντίζοντας όμως να… ξεσηκώνει το Instagram!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις