Σταυρώνετε τον αριστερό αντίχειρα πάνω από τον δεξί ή αντίστροφα ή ευθυγραμμίζετε και τους δύο αντίχειρες όταν σφίγγετε τα χέρια σας; Είστε ανεξάρτητοι και δημιουργικοί, σίγουροι και εξωστρέφεια ή ευφυείς και αναλυτικοί; Μάθετε τι λέει ο αντίχειρας σας για την προσωπικότητά σας.

Σφίξτε τα χέρια σας μεταξύ τους. Ποιος αντίχειρας είναι από πάνω; Τοποθετείτε τον αριστερό σας ή τον δεξί αντίχειρα από πάνω; Ή ευθυγραμμίζετε και τους δύο αντίχειρες; Γιατί το ρωτάμε αυτό; Γιατί ο τρόπος που σταυρώνετε τους αντίχειρές σας μπορεί να αποκαλύψει τα κρυμμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας.

Τι αντιπροσωπεύει ο αντίχειρας στην αστρολογία; Στην αστρολογία, ο αντίχειρας συνδέεται με τη δύναμη της θέλησης, τη φιλοδοξία, την αυτοπεποίθηση, την επιθετικότητα, τη δύναμη, το θάρρος, την αποφασιστικότητα, το πάθος, τη δημιουργικότητα και την ορμή.

Το σχήμα και το μέγεθος του αντίχειρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αποκαλύψουν πράγματα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα ενός ατόμου. Για παράδειγμα:

  • ‘Ενας κοντός αντίχειρας λέγεται ότι δείχνει πρακτικότητα και προσγειωμένο.
  • Ένας χοντρός αντίχειρας λέγεται ότι δείχνει πείσμα και αποφασιστικότητα.
  • Ένας λεπτός αντίχειρας λέγεται ότι δείχνει ευαισθησία και δημιουργικότητα.

Τεστ προσωπικότητας: Τι αποκαλύπτει ο αντίχειράς σας για τον χαρακτήρα σας;

1. Δεξής αντίχειρας πάνω από τον αριστερό

Εάν τοποθετήσετε τον δεξιό αντίχειρά σας από πάνω, αποκαλύπτει ότι είστε πρακτικοί και λογικοί. Είστε ένα είδος ανθρώπου που παίρνει αποφάσεις με βάση γεγονότα και αριθμούς. Ωστόσο, δεν είστε αδιάφοροι. Είστε απλώς πιο λογικοί και λιγότερο παρορμητικοί από τους άλλους.

Είστε επίσης ήρεμοι και υπομονετικοί. Χρειάζεστε χρόνο σας για να πάρετε αποφάσεις και εξετάζετε όλες τις επιλογές πριν ενεργήσετε. Είστε επίσης αξιόπιστοι, υπεύθυνοι και πολυμήχανοι. Είστε πάντα εκεί για τους φίλους και την οικογένειά σας και είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε. Είστε επίσης έξυπνοι και περίεργοι, πάντα μαθαίνετε νέα πράγματα και εξερευνάτε νέες ιδέες. Μπορείτε να κάνετε έναν λυπημένος να γελάσει.

Είστε επίσης σοφοί και γνωρίζετε ακριβώς τα σωστά πράγματα να πείτε. Ακούτε τον άλλον και ξέρετε πάντα πώς να κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα. Ψάχνετε επίσης για έναν σύντροφο που μπορεί να είναι πνευματώδης.

2. Παράλληλοι οι δύο αντίχειρες

Αποκαλύπτει ότι είστε ένα άτομο ισορροπημένο και προσανατολισμένο στις λεπτομέρειες. Προσέχετε πάντα τα μικρά πράγματα και είστε οξυδερκής. Είστε διπλωματικός ηγέτης με επιβλητική παρουσία. Οι άνθρωποι έλκονται από εσάς επειδή χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις με ήρεμο και έγκυρο τρόπο. Είστε επίσης καλοί στο να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα, ακόμη και σε στρεσογόνες καταστάσεις. Είστε συμπονετικοί μπορείτε να καταλάβετε τι χρειάζονται οι άλλοι. Επίσης, σέβεστε τις απόψεις των άλλων και παίρνετε τις αποφάσεις σας προσεκτικά. Είστε αφοσιωμένοι στους στόχους σας και πάντα πρόθυμοι να καταβάλετε σκληρή δουλειά για να τους πετύχετε.
Σας αρέσουν τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή. Μπορεί να είστε ωμοί μερικές φορές, αλλά οι άνθρωποι εκτιμούν την ειλικρίνειά σας. Είστε επίσης καλοί στη συντροφικότητα και ξέρετε πώς να κάνετε τον σύντροφό σας ή τους φίλους σας να νιώθουν ξεχωριστοί. Είστε ικανοί να προσφέρετε εκπληκτικές εμπειρίες στους άλλους.

3. Αριστερός αντίχειρας πάνω από τον δεξή

Εάν τοποθετήσστε τον αριστερό σας αντίχειρα από πάνω, αποκαλύπτει ότι έχετε υψηλά επίπεδα αυτογνωσίας. Είστε πολύ συντονισμένοι με τα συναισθήματα σας, έχετε ενσυναίσθησης και μπορείτε να αισθανθείτε την αλλαγή στην ενέργεια σε ένα δωμάτιο ή σε έναν αγαπημένο σας. Οι άνθρωποι μπορεί να σας έχουν πει ότι είστε σαν φρέσκος αέρας και νιώθουν εξαιρετικά άνετα κοντά σας.

Το να παρατηρείτε μικρά πράγματα είναι σαν δεύτερη φύση για σας. Έχετε πάντα επίγνωση του τι συμβαίνει στο περιβάλλον σας, ακόμα κι αν δεν μιλάτε πολύ. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε πράγματα και ευκαιρίες που οι άνθρωποι μπορεί να χάσουν διαφορετικά.

Είστε επίσης καλοί στο να ανταποδίδετε τα συναισθήματα. Είστε εξαιρετικά καλοί στο να ικανοποιείτε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, οι άνθρωποι που είναι κοντά σας λατρεύουν την παρουσία σας. Είστε ευγενικοί, προσεκτικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους.

Πηγή: oloygeia.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις