Η όμορφη χώρα όμορφα καίγεται κύριε πρωθυπουργέ!

Ο άριστος Ιρανός ήρθε στην Ελλάδα, ο άριστος Έλληνας φεύγει απ’ αυτήν… κυρία πρόεδρε!

Η Ελλάδα των «γνωστών αγνώστων» σε Εξάρχεια και σε Φάριδα… κύριε υπουργέ Προστασίας!

Η ελιά καλαμών είναι επικρατέστερη από τον τόπο καταγωγής της… κύριε υπουργέ Γεωργίας!

Σε όλα διαφωνείτε και συμφωνείτε στα σκουπίδια… κύριοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου!

Η Καλαμάτα αλλάζει αλλά δεν σταματά να ζει… κύριε υπουργέ Υποδομών!

Η Αρκαδία γέρασε… κύριοι υπεύθυνοι της δίκαιης μετάβασης!

Τα όρια σπάνε ακόμα και αν πρόκειται για την Ελαφόνησο… κύριοι της εφήμερης ανάπτυξης!

Όταν το κράτος υπονομεύει έναν δήμαρχο γιατί, π.χ. είναι κομμουνιστής, τότε η αυτοδιοίκηση γίνεται η ορντινάντσα της Κυβέρνησης… κύριε υπουργέ Δημοσίων Έργων!

Για να ακουμπήσεις το δάκτυλο στο Ταμείο Ανάκαμψης πρέπει να …κάμψεις τη μέση, να σκύψεις το κεφάλι, να κλείσεις το στόμα… κύριοι της αλά καρτ ευημερίας!

Μαθαίνεις στην Ελλάδα ποιος κατείχε μια δόση χασίς αλλά δεν μαθαίνεις ποιος πυρπολεί χιλιάδες στρέμματα… κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης!

Είναι τόσο απλό να στείλεις τα Ελληνόπουλα στην Ιδιωτική Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αφήνοντας άδεια τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με την ελάχιστη βάση… κυρία υπουργέ Παιδείας!

Δεν πρέπει να πεις το όνομα, δεν πρέπει να κοιτάξεις, δεν πρέπει να αγγίξεις, αυτούς που κάποτε πουλούσαν καρπούζια στα Datsun και σήμερα «βιάζουν» ότι έχουμε και δεν έχουμε… κύριε Πρωθυπουργέ!

Στην Ελλάδα που είπαμε «παστίτσιο» τον Άγιό της μπορεί ένας Γιώργος με έναν Μήτσο να κάνουν παιδί αλλά και η Λατινοπούλου να ζευγαρώνει με την φριτέζα για να κάνει πατάτες τηγανητές… κύριοι της εικονικής πραγματικότητας!

Η Ελλάδα μοιάζει με beach bar που τρείς μήνες είναι ο «παράδεισος» για τόσους και άλλους τόσους και τους εννέα μήνες μια αξιολύπητη παράγκα που την πλησιάζει μόνον ο Καραγκιόζης… κύριε υπουργέ Τουρισμού!

Όταν ο θάνατος κάνει θόρυβο, μάταιο να ψάξεις γιατί, όταν όμως είναι αθόρυβος και σιωπηλός πρέπει να βρεις την αιτία… κύριοι του υποχρεωτικού εμβολιασμού!

Αλίμονο στη χώρα που επικίνδυνος εξτρεμιστής είναι αυτός που έχει κοινό νου, κοινές απαιτήσεις, κοινά ενδιαφέροντα και κοινά δικαιώματα… κύριοι της κοινής Ευρώπης!

Συνεχίζουμε να ακούμε και να «παρακολουθούμε» όσους μας λένε ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί στο μισό σε δύο - τρία χρόνια αλλά δεν μας λένε πως… κύριοι συμπολίτες!

Η ζέστη βαράει του φτωχούς και οι υπουργοί βαράνε τις μύγες… κύριε πρόεδρε της Ελληνικής Κυβερνήσεως!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις