ΣΠΑΡΤΗ. Στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Καρβουνιάρης και το νέο διοικητικό συμβούλιο τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Γιάννη Παναρίτη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, δόθηκε η ευκαιρία για εκτενή συζήτηση για τα θέματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Την περεταίρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσα από τη συνεργασία, με κοινές δράσεις του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Εμπορικού Συλλόγου.

Ο Γιάννης Παναρίτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και με τη συνεργασία των φορέων συλλογικά να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρθηκε «στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε με έντονο ανταγωνισμό στην πολυετή οικονομική κρίση που έχει γονατίσει την μικρομεσαία επιχείρηση, η συνεργασία μας μπορεί να αποδειχθεί πολλαπλά χρήσιμη και εξαιρετικά επωφελής για τα μέλη μας».

«Βρισκόμαστε στη θέση ώστε και με την συνεισφορά του Επιμελητηρίου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν» ανέφερε ο Γ. Καρβουνιάρης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις