ΓΥΘΕΙΟ. Τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της δράσης «Στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων Εθνικού Μητρώου “Elevate Greece” εν μέσω πανδημίας Covid-19».

Διοργανωτές

Tο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ποιος μιλάει;

Κύριος ομιλητής θα είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, ενώ τη δράση θα παρουσιάσουν ο Διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού, κ. Μιχάλης Δρίτσας και ο CEO Mantis BI, κ. Χρήστος Νικολούδης.

Και γιατί όλο αυτό;

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει για την δράση που στοχεύει στην ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων ενταγμένων στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ως κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη εξόδων τους.

Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους.

Ποιοι οι δικαιούχοι;

Δικαιούχοι της δράσης αυτής είναι ΜμΕ επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στο Εθνικό Μητρώο Νεοφυών Επιχειρήσεων «Elevate Greece», ενώ επιδοτούνται σχέδια από 5.000 έως 100.000 ευρώ με το ποσό επιχορήγησης να είναι τουλάχιστον 50% των εξόδων του 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι δωρεάν..

Πληροφορίες

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, ας κάνουν την εγγραφή τους εδώ: https://forms.gle/PRb87f5pzF42oPzJA

Περισσότερες πληροφορίες στο 27410 24464 (933, 924).