ΕΛΛΑΔΑ. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Eπενδύσεων υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία ΣΜΡ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ (SMR Consultants) για τη διενέργεια έρευνας των χρηματοδοτικών αναγκών των πολύ μικρών, μικρών, μεσαίων και μεσαίας κεφαλαιοποίησης επιχειρήσεων. Σκοπός είναι η διαμόρφωση της εθνικής χρηματοδοτικής στρατηγικής προς αυτές τις επιχειρήσεις για την περίοδο 2021 έως 2027.

Στο παραπάνω πλαίσιο, κρίθηκε σκόπιμη η πραγματοποίηση μιας Πανελλαδικής διαδικτυακής έρευνας που αφορά σε όλες τις μεσαίες/ μεσαίας κεφαλαιοποίησης επιχειρήσεις οι οποίες θα παράσχουν σημαντική πληροφόρηση ως προς τις χρηματοδοτικές ανάγκες και την ζήτησή τους για χρηματοδοτικά μέσα.

Σκοπός του ερωτηματολογίου είναι η αποτύπωση των υφιστάμενων αναγκών χρηματοδότησης επιχειρήσεων, ο σκοπός χρηματοδότησής τους καθώς και η ανάδειξη της χρηματοδοτικής ανεπάρκειας προς τις ΜμΕ και των αδυναμιών της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τη συνημμένη επιστολή, υπογεγραμμένη από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρη Σκάλκο

https://www.questionpro.com/qp_userimages/sub-3/3917663/EPISTOLH_MID-CAPS.pdf

Σημαντική σημείωση: Ο παρακάτω σύνδεσμος απευθύνεται στις ερωτήσεις 13 και 14.

https://www.questionpro.com/qp_userimages/sub-3/3917663/E13&14.xls (ερώτηση 13 και 14)

Σημειώνεται, ότι ο χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου δεν υπερβαίνει τα 15 λεπτά.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις σχετικά με την έρευνα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ επικοινωνίας: +30 210725 6267

E-mail: kalomiros@smrc.gr (κ. Αλέξανδρος Καλόμοιρος), ioannou@smrc.gr (κα. Χαρά Ιωάννου)

Έναρξη ερωτηματολογίου

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις