ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Ξεκίνησε κι επίσημα η φετινή τουριστική σεζόν με την άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου που υποδέχτηκε την Τρίτη (4/4) η Μονεμβασία.

  • «WORLD»

Το κρουαζιερόπλοιο «WORLD» κατέπλευσε στο λιμάνι τις Μονεμβασίας στις 08:00 μεταφέροντας 137 επιβάτες και 260 άτομα πλήρωμα.

Οι τουρίστες επισκέφτηκαν την Καστροπολιτεία της Μονεμβάσιας, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν το ελεύθερο πρόγραμμά τους επισκεπτόμενοι τοπικές επιχειρήσεις, αποκομίζοντας, όπως αναφέρθηκε, άριστες εντυπώσεις από την υποδοχή και την εξυπηρέτησή τους.

  • Το πλοίο

Το πλοίο αντί για καμπίνες προσφέρει 165 υπερπολυτελείς αυτόνομες ιδιόκτητες κατοικίες. Έχει μήκος 196 μέτρα και 12 καταστρώματα, διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις spa, γυμναστήριο, πισίνες.

Σήμα κατατεθέν, η τεράστια κάβα κρασιού. Διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.

Το κρουαζιερόπλοιο θα μείνει στη Μονεμβασία έως και την Τετάρτη (5/4) όταν και θα σαλπάρει, στις 22:00.

Ασφάλεια

Όπως αναφέρθηκε, ο Λιμένας της Μονεμβασιάς σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή παραμονή των επιβατών.

Η Μονεμβασία για την φετινή σεζόν αναμένει με το μέχρι στιγμής προγραμματισμό να καταπλεύσουν στον λιμένα της άλλα 52 κρουαζιερόπλοια!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις