ΣΠΑΡΤΗ. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/5) στο κτήριο του Επιμελητηρίου Λακωνίας - Ευαγγελιστρίας 95 - στη Σπάρτη,

Παρουσίες

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου δρ. Γεώργιος Κυπραίος, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του 11ου Παραρτήματος ΝΑ Πελοποννήσου του Οικ. Επιμελητηρίου κ.κ. Ιωάννης Μαρινόπουλος και Παναγιώτης Κρητικός αντίστοιχα, η κα Χριστίνα Δελημήτσου στέλεχος της Μον. Α2 της ΕΥΔ, η οποία απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος επιχειρηματιών – μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Παναρίτης

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωάννης Παναρίτης, ο οποίος αρχικά προχώρησε σε έναν σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε την εκπρόσωπο της ΕΥΔ, τα στελέχη της Διαχειριστικής και τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους εισηγητές.

Τα δύο νέα προγράμματα

Η κα Μάγδα Πετροπούλου, Γενική Διευθύντρια της ΔΕΠ και τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων κα Ιφιγένεια Τσούκα και κ. Ηλίας Γεωργουλόπουλος παρουσίασαν αναλυτικά τα δύο νέα προγράμματα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027».

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων απαντήθηκαν ερωτήματα και δόθηκαν διευκρινίσεις για τα προγράμματα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις