ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Επιβεβαίωσε η Ελαφόνησος την καλή παράδοση συνεχούς συμμετοχής και εκπροσώπησης σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις που αφορούν την τουριστική αγορά σε διεθνές επίπεδο.

Έτσι, αυτό το διάστημα είναι παρούσα στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση «ITB Berlin - NOW 2021 (Virtual)», www.itb-now.com, με εκπρόσωπο την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Κατερίνα Μέντη.

Βέβαια η εφετινή έκθεση στο Βερολίνο, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 9 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαρτίου, έχει την ιδιαιτερότητα να διεξάγεται σε εικονικό (virtual) περιβάλλον λόγω της πανδημίας της Covid-19.

Για πρώτη φορά η Ελλάδα εκπροσωπείται με 250 εκθέτες στο ψηφιακό περίπτερο μιας Διεθνούς Έκθεσης που παραδοσιακά αποτελεί «βαρόμετρο» της τουριστικής αγοράς.

Ο πήχης των προσδοκιών για τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού έχει ανέβει πολύ ψηλά.

Να σημειώσουμε εδώ πως ο Δήμος Ελαφονήσου εφαρμόζοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό του -όσον αφορά στην προβολή του νησιού- ενισχύει την παρουσία του με ανάλογο προωθητικό υλικό προς τους ενδιαφερόμενους, μετά από κάθε b2b ηλεκτρονική συνάντηση.

Από τον Δήμο τονίζεται πως, «…Στόχος της συμμετοχής μας στην εν λόγω έκθεση είναι η παγκόσμια προώθηση των τουριστικών δυνατοτήτων μας προσδοκώντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου 2021».