ΤΕΓΕΑ. Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, με βαριά καρδιά αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 14η Ιουλίου 2021, τη ματαίωση της πατροπαράδοτης Εμποροπανήγυρης και της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης που διεξάγονται τον Δεκαπενταύγουστο στην Παλαιά επισκοπή Τεγέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και κυρίως τις εκτιμήσεις των επιστημόνων για έναρξη του νέου κύματος της πανδημίας, με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19 και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, τους επισκέπτες, εμπόρους και συνεργάτες του αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 14η Ιουλίου 2021, τη ματαίωση της πατροπαράδοτης Εμποροπανήγυρης και της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης που διεξάγονται τον Δεκαπενταύγουστο στην Παλαιά επισκοπή Τεγέας.

Η Εορτή της κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας (παραμονή και ανήμερα) καθώς και οι λοιπές θρησκευτικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν κανονικά. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση και κατάλληλος σχεδιασμός σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις