ΓΥΘΕΙΟ. Από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης ευχαριστήριο προς όλους:

«Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στη μεγάλη δοκιμασία που περνάει ο τόπος μας λόγω της καταστροφικής φωτιάς που δυστυχώς είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, όμοροι δήμοι, επιχειρήσεις κ.λ.π. έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του ό,τι μπορούσε. Συνεχώς καταφθάνουν προμήθειες. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως σε λίγες μόνο ώρες κατάφεραν να συγκεντρωθούν, στα σημεία που είχε ορίσει ο Δήμος μας, μεγάλες ποσότητες βασικών αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε σε αυτές τις τόσο κρίσιμες και πολύ δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δήμους εντός του νομού για τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, την άψογη φιλοξενία των πληγέντων, τη διάθεση οχημάτων και γεννητριών, καθώς και της υπόλοιπης χώρας για την προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρκευτικού υλικού. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εμπορικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς, τις εταιρείες, τους ομίλους, τις επιχειρήσεις και όλους εσάς τους χιλιάδες ανθρώπους που στεκόσαστε στο πλευρό μας».

Από τον Δήμο Σπάρτης χέρι βοηθείας:

«Στάλθηκε από τον Δήμο Σπάρτης, σήμερα 7 Αυγούστου, μια μέρα μετά την τραγική κορύφωση της πυρκαγιάς στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, το πρώτο φορτηγό με απαραίτητο εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην πληγείσα περιοχή.

Σημειώνουμε ότι ήδη έχουμε ενημερώσει από εχθές, ότι είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τους πληγέντες από την πυρκαγιά.

Είμαστε όλοι εδώ! Είμαστε όλοι μαζί!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις