ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, το Σάββατο 14-8-2021, παραμονή της εορτής και ώρα 7,30 μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης.

Την επομένη, Κυριακή 15-8-2021, κυρία ημέρα της εορτής, και ώρα 7 π.μ., θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την θεία λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βουλκάνου.

Ο Εορτασμός Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Ελληνικών Άνθειας

Με κάθε λαμπρότητα θα εορταστεί η μεγάλη Θεομητορική εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Ελληνικών Άνθειας.

Το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021 και ώρα 7 μ.μ., θα τελεστεί ο πανηγυρικός Εσπερινός, ενώ την επομένη Κυριακή 15 Αυγούστου 2021, και ώρα 7 π.μ. θα τελεστεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Όσοι συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες θα έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν την Εφέστιο Ιερά Εικόνα της Μονής, που απεικονίζει την Κοίμηση της Παναγίας και να λάβουν τη χάρη της.

Κλείνουν οι Υπηρεσίες της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας από 15 έως 31 Αυγούστου

Κλειστές θα παραμείνουν οι Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, από 15 έως 31 Αυγούστου 2021.Τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα λειτουργεί μόνο το Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων από ώρα 11 π.μ. έως 12 μεσημβρινή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις