ΣΠΑΡΤΗ. «Καυτές πατάτες» πήρε στα χέρια του ο Σταύρος Περγαντής, νέος πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης. Πρόκειται για τα γήπεδα με χόρτο του Δήμου πολλά εκ των οποίων εμφανίζουν σημεία εγκατάλειψης.

Ο πρόεδρος κατά πληροφορίες έχει ως στόχο την βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του δήμου αλλά για να το πετύχει εκτός από πόρους χρειάζεται και την σύμπνοια του Συμβουλίου.

Σήμερα ένας βετεράνος του Αθλητισμού με πολλές διακρίσεις ο Ν. Δ. αναφέρεται στο Σαϊνοπούλειο Αθλητικό Κέντρο: «Σαϊνοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Μαγούλας 23/8/21… Εγκατάλειψη – Αδιαφορία – Γιατί;;;»

Σημειώνεται ότι την ευθύνη για το Σαϊνοπουλειο Αθλητικό Κέντρο έχει ο Δήμος που κάποτε πρέπει να εκτιμήσει την συμβολή του Ιδρύματος και να αξιοποιήσει τον χώρο. Το γήπεδο αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στην ύδρευση και όχι μόνο.

Ο Σταύρος Περγαντής καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα και αυτό το θέμα. Θα πρέπει να υπερβεί τα εσκαμμένα και να δώσει άμεσα δείγμα γραφής πριν το γήπεδο αυτό καταστραφεί. Απομένει ουσιαστικά ένας χρόνος για έργο.

Το επόμενο διάστημα εκτενές ρεπορτάζ του notosprtess.gr για το σύνολο των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις