ΣΠΑΡΤΗ. Στην δημιουργία της «Σχολής Κιθάρας Λακωνίας», προχωρεί το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης σε συνεργασία με το διεθνούς φήμης, βραβευμένο κιθαριστικό δίδυμο των Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρως Ραζή.

Στους καιρούς μας δεν υπάρχει μεγαλύτερη αξία από την Παιδεία και τον Πολιτισμό και τι καλύτερο από το να φέρουμε τα παιδιά μας σε επαφή με την υψηλή Δημιουργία. Σε αυτό τον ευγενικό στόχο δάσκαλοι και οδηγοί τους θα πρέπει να είναι μουσικοί που έχουν διακριθεί για ταλέντο τους, τις υψηλές επιδόσεις τους αλλά και για το εκπαιδευτικό τους έργο.

Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης με μεγάλη συγκίνηση καλωσορίζει τους διεθνούς φήμης Κιθαριστές Βαγγέλη Μπουντούνη και Μάρω Ραζή που μοναδικά και ξεχωριστά με χαρά και ενθουσιασμό δημιουργούν τη Σχολή Κιθάρας Λακωνίας. Μαζί τους θα διδάσκει ο Διπλωματούχος απόφοιτος και καθηγητής του Εθνικού Ωδείου Αθηνών Γιώργος Βόλης.

Σίγουρα, δεν είναι ούτε εύκολο ούτε συνηθισμένο μουσικοί τέτοιου επιπέδου να βρίσκονται «εκτός κέντρου» για να δημιουργήσουν «νέα φυτώρια ταλέντων» όμως ο Βαγγέλης Μπουντούνης και η Μάρω Ραζή αισθάνονται ότι, «η εποχή το καλεί πιο έντονα παρά ποτέ».

Γιατί στην Λακωνία; Όπως και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μπουντούνης λέει, «Αυτή η Σχολή Κιθάρας δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού πάρα μόνο στο Εθνικό Ωδείο και ειδικά μάλιστα στη Λακωνία αφού εκεί βρίσκεται και το σπίτι μας και οι ρίζες μας και η καρδιά μας».

Δηλώνει η Κυριακή Χελιώτη, Διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης:

«..Ο μεγαλύτερος παράγοντας της επιτυχίας του Ωδείου είναι το έμψυχο δυναμικό του. Αισθάνομαι ότι οι σκοποί και τα όνειρα σε αυτό το Ωδείο πραγματοποιούνται . Οι Λάκωνες μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν την τέχνη και την δημιουργία…».

Οι Εγγραφές

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, τα τμήματα συγκροτούνται και η πρώτη συνάντηση με παιδιά αλλά και ενήλικες που ενδιαφέρονται θα είναι την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 4 το απόγευμα.

Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, Λεωνίδου 72 – ΤΚ 23100 - Σπάρτη Λακωνίας

τηλ.: 2731023506 – Email: ethnikoodeiosparths@gmail.com

f: Εθνικό Ωδείο (Παράρτημα Σπάρτης)- Εγγραφές καθημερινά από 17.00 – 20.00

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις