ΛΑΚΩΝΙΑ. Δυο από τα σημαντικά έργα της Π.Ε. Λακωνίας που φέρουν τη σφραγίδα της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση τους.

Τα έργα αφορούν τη Νέα Είσοδο Σπάρτης (στην επέκταση της οδού Λυκούργου) και τη Γέφυρα Πόρου στην Περιφερειακή Οδό Γερακίου.

Πρόκειται για δύο έργα που η κατασκευή τους αποτελούσε διαχρονικά αιτήματα των κατοίκων της περιοχής και με την ολοκλήρωση τους δημιουργούν νέες προοπτικές αναβάθμισης του οδικού δικτύου της Λακωνίας με ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων.

Ο κ. Τατούλης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Σε μια περίοδο δύσκολη για τη Χώρα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ως Περιφερειακή Αρχή καταφέραμε να βγάλουμε τη Λακωνία από την απομόνωση και το περιθώριο. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε πολύ σημαντικά έργα υποδομών, δίνοντας νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή».

Στην επίσκεψη των έργων παρευρέθηκαν επίσης οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα. Αδαμαντία (Ντία) Τζανετέα, κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, κ. Χαράλαμπος Σκούρος, κ. Μιχαήλ Σταματάκος και το μέλος της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Ιωάννης Μπουκουβάλας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις