ΣΠΑΡΤΗ. Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Σπάρτης, καταγγέλλει την αντιμετώπιση που έτυχε κατά τη συνεδρίαση του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου από μέρους της προέδρου, Ελένης Δαράκη, αλλά και του Δημάρχου Πέτρου Δούκα, η πρόταση του συνδυασμού «…να σβηστούν τα συνθήματα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που βρομίζουν τους τοίχους των σχολείων της πόλης και χύνουν το ναζιστικό δηλητήριο στους μαθητές».

Σε ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Συσπείρωση υπογραμμίζει, πως, «…Αντί η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπαιδευτικός και διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου, κα Δαράκη να πάρει ξεκάθαρη θέση, άρχισε τα ναι μεν αλλά και προσπάθησε να ταυτίσει την πολιτική δράση και διάδοση των θέσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με την εγκληματική δράση της καταδικασμένης Χρυσής Αυγής, προβάλλοντας κυρίως το θέμα της αισθητικής!!».

Φαίνεται λοιπόν, πως η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, Ελένη Δαράκη, ήρθε αντιμέτωπη με την πρώτη μίνι πολιτική κρίση κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Σπάρτης, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου, η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε θέμα να σβηστούν τα συνθήματα της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που βρομίζουν τους τοίχους των σχολείων της πόλης και χύνουν το ναζιστικό δηλητήριο στους μαθητές.

Αντί η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπαιδευτικός και διευθύντρια του 2ου δημοτικού σχολείου, κα Δαράκη να πάρει ξεκάθαρη θέση, άρχισε τα ναι μεν αλλά και προσπάθησε να ταυτίσει την πολιτική δράση και διάδοση των θέσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με την εγκληματική δράση της καταδικασμένης Χρυσής Αυγής, προβάλλοντας κυρίως το θέμα της αισθητικής!!

Με τη θέση της αυτή, αντικειμενικά ξεπλένει την εγκληματική οργάνωση και της δίνει και το απαραίτητο άλλοθι. Στην αντιμετώπιση του φασισμού-ναζισμού δε χωράνε μισόλογα, γιατί δυστυχώς είναι πρόσφατα τα γεγονότα στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, όπου η διεύθυνση του σχολείου άφησε τους ναζιστές να αλωνίζουν, με αποτέλεσμα το σχολείο να μετατραπεί σε ορμητήριο για τις δολοφονικές τους επιθέσεις. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει εδώ κάτι τέτοιο!

Η στάση της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, αλλά και η περίεργη σιωπή, του κατά τα άλλα λαλίστατου δημάρχου κ. Δούκα και των υπολοίπων δεν είναι τυχαία, γιατί μάλλον σκέφτονται τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Εκεί δεν υπάρχει θέμα αισθητικής!! Σταυρός να ‘ναι και ό,τι να ’ναι!

Εμείς το λέμε ξεκάθαρα! Καταδίκη και απομόνωση της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής, να μη βρίσκουν πουθενά δημόσιο χώρο να ξεράσουν το δηλητήριό τους!

Ο λαός θα τσακίσει για άλλη μια φορά το ναζισμό-φασισμό και τον καπιταλισμό που τον γεννά!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις