ΣΠΑΡΤΗ. Τη Λαϊκή Αγορά της Σπάρτης επισκέφθηκε, την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Αραχωβίτης, συνοδευόμενος από μέλη της Ν.Ε Λακωνίας του κόμματος και των Ο.Μ της Σπάρτης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές.

Μειωμένος ο τζίρος – Εκτόξευση κόστους παραγωγής

Όπως μετέφεραν στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι ίδιοι οι παραγωγοί, ο τζίρος είναι μειωμένος και οι καταναλωτές ψωνίζουν τα άκρως απαραίτητα για να βγει η ημέρα. Παράλληλα, η αύξηση των τιμών σε πρώτες ύλες, μεταφορά και ενέργεια εκτοξεύει το κόστος παραγωγής και επομένως και τις τιμές των προϊόντων.

«Αν δεν υπάρξει στήριξη των μικρομεσαίων και όσων επλήγησαν από την κρίση, θα οδηγηθούμε σε όξυνση των ανισοτήτων και ανάπτυξη για λίγους. Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να σοβαρευτεί, διαφορετικά η χώρα μας θα συνεχίσει να καταγράφει αρνητικά ρεκόρ, τόσο σε υγειονομικό επίπεδο όσο και στην οικονομία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

«Σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με όλο τον κόσμο»

Ο Σταύρος Αραχωβίτης διαβεβαίωσε πως, «Συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με όλο τον κόσμο, ακούμε τα προβλήματα και την αγωνία τους. Παρουσιάζουμε το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη διαφορετική προοπτική που έχει ανάγκη ο κόσμος, με την Κοινωνία στην πρώτη γραμμή.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις