ΣΚΑΛΑ. Εκφράζοντας τη συμπαράστασή του «…στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, που πλήττεται από τις συνέπειες του πολέμου», ο Δήμος Ευρώτα, μαζί με την Κοινότητα Σκάλας και σε συνεργασία με το παράρτημα Σπάρτης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συγκέντρωσε τις προηγούμενες ημέρες είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα προωθηθούν στις δοκιμαζόμενες περιοχές.

Τι συγκεντρώθηκε

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν,

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας, δηλαδή όσπρια, ζυμαρικά, δημητριακά, βρεφικές τροφές, γάλα, κονσέρβες, αποξηραμένα φρούτα, λάδι, τσάι, καφέ, αλάτι, ζάχαρη, τοματοπολτός, μπισκότα, κρουασάν, χυμοί
  • είδη προσωπικής υγιεινής, καθώς και
  • ιατροφαρμακευτικό υλικό, όπως γάζες, γάντια, οινόπνευμα, παυσίπονα

«…ελάχιστη προσπάθεια για την ανακούφιση του δράματος των αμάχων και των προσφύγων»…

«Η πρωτοβουλία του Δήμου Ευρώτα και της Κοινότητας Σκάλας αποτελεί μια ελάχιστη προσπάθεια για την ανακούφιση του δράματος των αμάχων και των προσφύγων της Ουκρανίας.

Ο Δήμος Ευρώτα ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα τα Γυμνάσια Μονεμβασίας και Βλαχιώτη, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας, καθώς και τον πολιτιστικό σύλλογο “Νέοι Ορίζοντες” και τον Σύλλογο Γυναικών Κροκεών για την έμπρακτη συμπαράστασή τους.» λένε από τον Δήμο Ευρώτα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις