ΣΠΑΡΤΗ. Τον χώρο του ΧΑΔΑ Αφυσσού επισκέφθηκε το απόγευμα της πέμπτης 5/5, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Καρλαύτη.

Δούκας: Ικανοποίηση και συγχαρητήρια…

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών επιχωμάτωσης και δημιουργίας αντιπυρικών ζωνών και συνεχάρη τον ανάδοχο Ηλία Κανελλάκη και τον Αντιδήμαρχο.

  • «Δεσμευτήκαμε ότι θα κλείσουμε το ΧΑΔΑ και το κάναμε..»

Όπως δήλωσε, «…δεσμευθήκαμε ότι θα κλείσουμε τον ΧΑΔΑ στην Αφυσσού και ήδη το κάναμε πράξη.

Δεσμευτήκαμε ότι θα συμμαζέψουμε τον χώρο και θα τον κάνουμε ασφαλέστερο, όσο είναι δυνατό με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, και το κάναμε πράξη.

Δεσμευτήκαμε ότι θα δενδροφυτεύσουμε τον παλαιό ΧΑΔΑ Αφυσσού, και με την ευγενή συνδρομή της Coco-Mat, το κάναμε και αυτό πράξη, δενδροφυτεύοντας εκατοντάδες δενδράκια στις 5 Φεβρουαρίου 2022. Τώρα είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις για τη καλύτερη αξιοποίησή του. Ήδη κάποιοι πρότειναν τη διαμόρφωση του χώρου για αγώνες μότο-κρος!»

Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί «…όπως φαίνεται, τα περισσότερα από αυτά τα δενδρύλλια έχουν επιβιώσει και βλαστήσει», και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αφυσσού, Μανώλη Φριντζήλα για τη συνεχή στήριξή σε όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες και προσπάθειες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις