ΣΠΑΡΤΗ. Ένα «…μεγάλο ευχαριστώ», απευθύνει η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σπάρτης Γεωργία Ζαχαράκη – Αναστασοπούλου, στους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, «…που με την ανιδιοτελή προσφορά και αγάπη στάθηκαν και αυτό το Πάσχα δίπλα στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας».

  • Διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δευτέρα και Τρίτη 18 - 19/4, υλοποιήθηκε η διανομή προϊόντων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, «…ούτως ώστε από κανένα πασχαλινό τραπέζι να μη λείπουν τα βασικά».

  • Bazaar

«Αξιοσημείωτη είναι επίσης η στήριξη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού στελεχώνοντας πρωινές αλλά και απογευματινές ώρες το περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού στο οποίο λειτουργούσε Bazaar, στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης».

  • Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

Η Ζαχαράκη αναφέρθηκε και στη διανομή προϊόντων μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΠΕ Λακωνίας, στον χώρο του Διοικητηρίου, Τετάρτη και Πέμπτη 20 – 21/4, στη Σπάρτη.

«Οι Κοινωνικές Παροχές αποτελούν πλέον επιτακτική ανάγκη για κάθε κοινωνικό σύνολο και αυτό για εμάς αποτελεί μεγάλη πρόκληση .Γνωρίζουμε πως τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε δημότη» δηλώνει η Γεωργία Ζαχαράκη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις