ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ. Οι Δήμος Γορτυνίας – ΔΗ.Κ.Ε.Γ. συμμετείχαν στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Αθήνας «World Tourism Expo» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, το τριήμερο 13 έως 15 Μαΐου 2022. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την ανάδειξη του συγκριτικού πλεονεκτήματος Δήμων της χώρας. Αντικείμενά της ο θεματικός τουρισμός, η γαστρονομία και ο οίνος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μαζί με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου. Ο Περιφερειάρχης και η Πρόεδρος του ΕΟΤ επισκέφθηκαν το περίπτερο του Δήμου όπου ο νεαρός μελισσοκόμος Γιώργος Μουρούτσος τους προσέφερε γορτυνιακό μέλι παραγωγής του. Αμφότεροι δήλωσαν θαυμαστές του ιστορικού θησαυρού της Γορτυνίας αλλά και του απαράμιλλου φυσικού της κάλλους.

Στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας πωλούνταν μέλι από τα Λαγκάδια και βότανα βιολογικής καλλιέργειας από τη Βυτίνα. Το περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις