ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Στο Νηπιαγωγείο Ελαφονήσου βρέθηκε στις 18/5 η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σπάρτης, υλοποιώντας δράση με τίτλο «Χέρια Καθαρά».

Συγκεκριμένα, η Κοινωνική Λειτουργός της Κινητής Μονάδας μέσα από παιχνίδι και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, έμαθε στους μαθητές την ανάγκη τα χεράκια να είναι καθαρά και φροντισμένα καθώς επίσης ότι το πλύσιμο των χεριών είναι ένα από τα σημαντικότερα μέτρα προστασίας από τις ιώσεις.

Θέλοντας να τονίσει την έννοια της δράσης «Χέρια Καθαρά», η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σπάρτης, παρείχε στους μαθητές ατομικά πακέτα με αντισηπτικά μαντηλάκια, ενημερωτικά φυλλάδια καθώς και ένα παραμύθι με θέμα τα καθαρά χεράκια. Επίσης δόθηκαν χυμοί σε ατομική συσκευασία σε όλα τα παιδάκια.

Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γεωργία Ζαχαράκη –Αναστασοπούλου δήλωσε:

«Η δράση έχει ξεκινήσει και υλοποιείται στον Δήμο Σπάρτης από 13 Απριλίου 2022 ενώ προβλέπεται να ολοκληρωθεί τέλος Μαΐου. Θέλω να ευχαριστήσω το Νηπιαγωγείο αλλά και τον Δήμο Ελαφονήσου για την άψογη συνεργασία, η οποία θεωρώ πως έφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους μαθητές του.

Τα χαμόγελα των παιδιών είναι και θα είναι για εμάς πάντα η μεγαλύτερη πρόκληση. Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας αλλά και του Κέντρου Κοινότητας παρέχοντας υπηρεσίες πάντα με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις