ΕΛΛΑΔΑ. Παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το βιβλίο του Νίκου Κουφού, «Ελιά και Λάδι - Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός», τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου Έβρου «Η ΓΑΙΑ», έναν από τους μακροβιότερους γυναικείους συνεταιρισμούς της χώρας μας.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε και σε ζωντανή μετάδοση στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el-gr.facebook.com/gaiaevros/

Μίλησαν

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα μίλησαν, ο Σταύρος Παπαθανάκης, (Εκδότης – Δημοσιογράφος) και η Ζουμπουλιά Μπαδαμπά, (Υπεύθυνη του Χορευτικού Γυναικών, Σπηλαίου Έβρου), ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Λιάνα Παπαγιοβάννη.

Παρουσίες

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, ο Διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού «ΔΡΑΜΑ», Συνταγματάρχης, Βαρδής Χαρκιανάκης, ο εκπρόσωπος της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΡΙΜΙΝΙ», Αντισυνταγματάρχης, Χριστόδουλος Κουτσογιάννης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολλοί κάτοικοι του Τριγώνου και της περιοχής Ορεστιάδας.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης, «Ήταν μια εκδήλωση υψηλού και πολλαπλού συμβολισμού για την “Ελιά και το Λάδι” στο μπαλκόνι της “Γαίας” στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Σπηλαίου Τριγώνου Ορεστιάδας!».

Φωτογραφίες, τού συνταξιούχου εκπαιδευτικού Μιχάλη Κωστούδη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις