ΣΠΑΡΤΗ. Το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης - λέγε με και infokiosk, - στον Δήμο Σπάρτης, λειτουργεί πλέον «…με πλήρες ωράριο όλες τις ημέρες της εβδομάδας» διαβεβαίωσε αρμοδίως ο Δήμος, «…επισκέπτες, δημότες και επιχειρηματίες του τουρισμού»,

  • Μίνι ιστορικό

Από αρχές Μαρτίου το περίπτερο λειτουργούσε με προσωπικό του Δήμου Σπάρτης κατά τις πρωινές ώρες ενώ από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί και το απόγευμα με προσωπικό το οποίο προσλήφθηκε από την ΜΟΡΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ για 1 έτος.

Προηγήθηκε η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (info kiosk) ΣΤO ΔΗΜΟ ΣΠΑΡΤΗΣ» μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και της Μοριάς Α.Ε.

  • Ωράριο λειτουργίας

Το ωράριο λειτουργίας του περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης Σπάρτης είναι

  • Καθημερινά,
  • (09:00 - 15:00) και (17:00 - 22:30).
  • Πάρε τηλέφωνο το περίπτερο – 2731025811

(i)

Στο περίπτερο παρέχονται πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τις ώρες λειτουργίας των μουσείων και των αρχαιολογικών χώρων και διανέμονται τουριστικά φυλλάδια και χάρτες του Δήμου Σπάρτης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

  • Προς επιχειρηματίες τουρισμού

Να προσθέσουμε πως όσοι οι επιχειρηματίες τουρισμού του Δήμου Σπάρτης το επιθυμούν, μπορούν

  • να τοποθετήσουν διαφημιστικό υλικό της επιχείρησης τους στο περίπτερο κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό, καθώς και
  • να προμηθευτούν υλικό τουριστικής πληροφόρησης (φυλλάδια και χάρτες) για τους πελάτες τους.

Ζαχαράκη

Η αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης Γεωρ. Ζαχαράκη δήλωσε:

«Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Σπάρτης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε τα δύο τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας.

Καταφέραμε για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να δώσουμε λύση στη λειτουργία του περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης και θα επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και σε άλλους δράσεις που αφορούν τον τουρισμό.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις