ΣΠΑΡΤΗ. Προγραμματικές συμβάσεις για έργα στη Λακωνία - προϋπολογισμού 1.569.800 € - υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12), στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στη Σπάρτη.

  • Με τον Δήμο Σπάρτης

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης – παρόντων και των αντιπεριφερειαρχών Λακωνίας Νίκωνα Τζινιέρη και Υποδομών και Μεταφορών Θοδωρή Βερούτη- υπέγραψε, με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, προγραμματικές συμβάσεις μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου της λακωνικής πρωτεύουσας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης,

  • για τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου, (έργο προϋπολογισμού 630.000 €) και,
  • για τη συντήρηση του οδικού δικτύου Άρνας – Αγίου Νικολάου – Καστάνιας, (έργο προϋπολογισμού 250.000 €).

Επίσης υπεγράφη προγραμματική μεταξύ της Περιφέρειας και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης για τον ηλεκτροφωτισμό των γηπέδων του Δήμου, έργο προϋπολογισμού 65.000 €.

Εξ άλλου, ο Π. Νίκας υπέγραψε με τον δήμαρχο Μονεμβασίας Ηρακλή Τριχείλη, προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης με αντικείμενο τη συντήρηση του οδικού δικτύου του Δήμου, έργο προϋπολογισμού 600.000 €.

  • Τροποποίηση προγραμματικής

Ακόμα, υπεγράφη από τον περιφερειάρχη τροποποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του υπουργείου Πολιτισμού και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, για τη συντήρηση του ζωγραφικού διακόσμου του καθολικού της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Καστρίου, έργο με προϋπολογισμό 24.800 €.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις