ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Τρίτη 25/4 στη Σπάρτη η Μαρία Φραγκή, υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της Ν.Δ. έγινε κοινωνός και των αστικών προβλημάτων της πόλη. Περιόδευσε στο Κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων Σπάρτης (ΕΛΤΑ), στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας.

Μίλησε με τους ένστολους, ενημερώνοντάς τους ότι προέρχεται από οικογένεια με μέλη μέχρι και σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις και στα σώματα ασφαλείας.

Η αδελφή της Κανέλλα Φραγκή είναι ταγματάρχης νοσηλεύτρια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, η αδελφή της Δήμητρα Φραγκή είναι Υποπλοίαρχος ΥΙ (Υγειονομικός Ιατρός), επιμελήτρια Α στο τμήμα Ακτινολογίας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, ο γαμπρός της Παύλος Κανταρέλης είναι Ανθυποπυραγός ΓΚ(Γενικών Καθηκόντων) στον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών και ο παππούς της Δημήτριος Φραγκής ( που απεβίωσε το 1977) ήταν χωροφύλακας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΤΕΛ Λακωνίας, ένα πολύ γνωστό και οικείο περιβάλλον - γιατί εκεί μεγάλωσε και συνεχίζει - επειδή ο πατέρας της Γεώργιος Φραγκής και ο σύζυγος της Σταύρος Χαντζάκος είναι μέτοχοι και εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ και ξέρει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις ανάγκες των συγκοινωνιών

Τέλος επισκέφτηκε το Γηροκομείο Σπάρτης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ευχαριστώντας όλους για την προσφορά τους όπου προσέφερε ένα μικρό δωράκι. Εκεί την υποδέχτηκαν οι απόμαχοι της ζωής με αγάπη και χαμόγελο.

Πρόγραμμα Τετάρτη 26-4-23

Σήμερα Τετάρτη η Μαρία Φραγκή θα επισκεφθεί Δημόσιους Οργανισμούς και Κοινωνικά Ιδρύματα στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις