ΛΑΚΩΝΙΑ. Η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας Μαρία Φραγκή – Χαντζάκου, θα έλεγε κανείς ότι χρησιμοποιεί ολόγραμμα και βρίσκεται παντού και πάντα. Η περιοδεία της και μόνο δείχνει την ακούραστη πίστη της, τη «δίψα» να γίνει κοινωνός κάθε ζητήματος που απασχολεί τους Λάκωνες αλλά και την μοναδική οργανωτική της δεινότητα.

Μέσα σε όλα δε θα μπορούσε να παραβλέψει και τα πολιτιστικά δρώμενα κι έτσι παρευρέθηκε σε μια από τις λίγες μουσικές εκδηλώσεις που γίνονται στη Σπάρτη, αυτή του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Η Ταϋγέτη».

Στη συνέχεια της περιοδείας της επισκέφθηκε τα χωριά της ρίζας του Ταϋγέτου, Βορδόνια, Σουστιάνους, Λογγάστρα, Αγία Ειρήνη, Μαγούλα, Τρύπη, Πικουλιάνικα, Μυστρά, Άγιο Ιωάννη , Αμύκλες, Λευκόχωμα, Ποταμιά, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά. «Η κούραση δεν πτοεί τη Μαρία» λένε οι συνεργάτες της. Οι επισκέψεις και η επικοινωνία με τους συμπατριώτες της, η υποδοχή τους και η αγάπη τους τη χαλυβδώνουν. «Πεποίθηση της είναι ότι θα εκτιμήσουν τον αγώνα της. Θα τη ψηφίσουν και θα τους εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή».

Τη Δευτέρα 8-5-23 η Μαρία Φραγκή βρέθηκε στο Δαφνί, χωριό ιδιαίτερο που εκτός από το λάδι του και τα κτηνοτροφικά του προϊόντα είναι φημισμένο από την αρχαία Ελλάδα και για το μοναδικό κρασί. Ενημερώθηκε για ένα ακόμα προϊόν της μοναδικής λακωνικής γης. Η νέα υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κάθε μέρα στην περιοδεία της βρίσκεται μπροστά από μια καινούρια έκπληξη που αποφέρει μια γνώση. Ενημερώνεται για όλα όσα απασχολούν τους Λάκωνες αγρότες. Έτσι όπως και η ίδια αναφέρει «το πείσμα και το όραμα μου για να δώσω λύσεις συνέχεια μεγαλώνει». Μετά το Δαφνί συνέχισε στις Κροκεές στο Λάγιο και στη Στεφανιά και εκεί είδε τη νέα πρόκληση για τους αγρότες αντικρίζοντας τον κάμπο της Σκάλας.

Πρόγραμμα Τρίτη 9-5-23

Την Τρίτη 9 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί τη Σκάλα, τον Λεήμονα και τις Γούβες.

Πρόγραμμα Τετάρτη 10-5-23

Την Τετάρτη 10 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί την Απιδιά, τον Άγιο Δημήτριο και τα Νιάτα.

Πρόγραμμα Πέμπτη 11-5-23

Την Πέμπτη 11 Μαϊου η Μαρία Φραγκή Χαντζάκου θα επισκεφθεί τους Γοράνους τη Βασιλική, την Άρνα, τη Μελιτίνη, τη Λεμονιά και την Πετρίνα.

Πρόγραμμα Σάββατο 12-5-23

Την Παρασκευή 12 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Γύθειο τον Πλάτανο το Σιδηρόκαστρο, τον Καρβελά, τη Μυρσίνη, τα Κονάκια, το Αρχοντικό, τη Μέλισσα, τα Κόκκινα Λουριά, το Σελεγούδι την Καστάνια και τον Άγιο Νικόλαο.

Πρόγραμμα Κυριακή 13-5-23

Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Έλος το Αστέρι τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις