ΛΑΚΩΝΙΑ. H Μαρία Φραγκή, υποψήφια βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ περιόδευσε στη Σκάλα, όπου θυμήθηκε ευχάριστες και γλυκές στιγμές από τα παιδικά της χρόνια. Με μια εξομολόγηση τα λέει όλα:

«Από νωρίς το πρωί έχω φτάσει στη Σκάλα, στην κωμόπολη των παιδικών μου χρόνων… Εδώ που ερχόμουν τις Κυριακές και τις διακοπές στο σπίτι της γιαγιάς μου Κανέλλας και του παππού μου Νάσου.. στο μπακάλικο τους που ήταν πάντα ανοικτό… Το περίμενα πως και πως… Ήθελα να πουλήσω στο μπακάλικο… να ζυγίσω στην ζυγαριά με τα βαρίδια… να γράψω στο τεφτέρι τα χρωστούμενα… να δώσω ρέστα σε δραχμές… να παίξω με τα γειτονόπουλα, τις 3 αδερφές μου και τα ξαδέρφια μας στην αυλή της Αγία Σωτήρας... να περπατήσω μέχρι τον Αη Λία… να κατέβω το βράδυ στην πλατεία κ την αγορά…

Εκεί δεν υπήρχε μεσημέρι ούτε νύχτα για το μαγαζί της γιαγιάς και του παππού… ήταν πάντα παρόντες για όλους…

Πολλοί οι γείτονες, οι γνωστοί, οι συγγενείς, οι φίλοι.. ζωντανές οι αναμνήσεις κ μεγάλες οι ελπίδες .. θερμή η υποδοχή όλων… «η κόρη της Ζαχαρούλας είσαι;» μου λένε συμμαθητές και γείτονες και φίλοι… και η κουβέντα συνεχίζεται και η ώρα περνάει …

…και ακόμα δεν έχω προλάβει να δω όσους είχα προγραμματίσει... βλέπετε το παρελθόν, τα κοινά βιώματα, γεννούν κ τροφοδοτούν συζήτηση, γνωριμία κ ελπίδα…

Υπόσχομαι αν δεν προλάβω σήμερα άμεσα να δω όσους δεν πρόλαβα…

Οι υποχρεώσεις όμως του προεκλογικού αγώνα είναι ανελέητες, έτσι συνέχισα την προσπάθεια στον Λεήμονα και στις Γούβες. Η πραγματικότητα σκληρή και καθημερινή, η προσπάθεια δεδομένη και η αγάπη για την περιοχή μεγαλώνει τις ευθύνες . Υπόσχομαι ότι θα είμαι πάντα παρούσα επιθυμώ και ελπίζω τη βοήθεια και την ψήφο σας.»

Πρόγραμμα Τετάρτη 10-5-23

Την Τετάρτη 10 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί την Απιδιά, τον Άγιο Δημήτριο και τα Νιάτα.

Πρόγραμμα Πέμπτη 11-5-23

Την Πέμπτη 11 Μαϊου η Μαρία Φραγκή Χαντζάκου θα επισκεφθεί τους Γοράνους τη Βασιλική, την Άρνα, τη Μελιτίνη, τη Λεμονιά και την Πετρίνα.

Πρόγραμμα Παρασκευή 12-5-23

Την Παρασκευή 12 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Γύθειο τον Πλάτανο το Σιδηρόκαστρο, τον Καρβελά, τη Μυρσίνη, τα Κονάκια, το Αρχοντικό, τη Μέλισσα, τα Κόκκινα Λουριά, το Σελεγούδι την Καστάνια και τον Άγιο Νικόλαο.

Πρόγραμμα Σάββατο 13-5-23

Το Σάββατο 13 Μαϊου η Μαρία Φραγκή - Χαντζάκου θα επισκεφθεί το Έλος το Αστέρι τη Γλυκόβρυση, τον Άγιο Ιωάννη Γλυκόβρυσης και τον Βλαχιώτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις