ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαρία Φραγκή διακρίθηκε στην εκδήλωση που έγινε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την τυπική ανακήρυξη των υποψήφιων της Νέας Δημοκρατίας και την εκλογική ομιλία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη. Διακρίθηκε για την θερμή σχέση της με τον Λάκωνα υπουργό με τον οποίο είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα τόσο των εκλογών όσο και της Λακωνίας από την άποψη που έχει διαμορφώσει στη συνεχή περιοδεία της στον νομό.

Ο υπουργός και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του νομού μετέβησαν στο κιόσκι του κόμματος στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Η Μαρία Φραγκή στο απογευματινό πρόγραμμα επισκέψεων επισκέφθηκε και πάλι τον Βασσαρά, τα Βρέσθενα, τη Βαμβακού, τη Βαρβίτσα και τις Καρυές. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου από το πολιτικό γραφείο της υποψήφιας «οι κάτοικοι των χωριών επικοινωνούν με τη Μαρία και δε χορταίνουν να μιλούν μαζί της. Η ευγένεια της η καλοσύνη της και οι γνώσεις της για τα θέματα του τόπου μας τους έχουν εντυπωσιάσει. Πιστεύουν στη Μαρία και θέλουν να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις