ΑΣΤΡΟΣ. Το παρόν στα εγκαίνια θεμελίωσης του νέου διθέσιου νηπιαγωγείου στην περιοχή Παραλίου Άστρους, έδωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός, υποδεχόμενος τον υπουργό Υποδομών κ. Χρήστο Σταικούρα και τον υφυπουργό κ. Νίκο Ταχιάο. Κατά την έναρξη της τελετής ο κ. Πτωχός απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι: «Σήμερα, θεμελιώνουμε το καλύτερο που η γενιά μας μπορεί να προσφέρει στα παιδιά μας».

«Σε μία περίοδο που η υπογεννητικότητα αλλά και η ερήμωση της περιφέρειας είναι δύο από τα θέματα που απασχολούν τη δημόσια συζήτηση, έστω και σε συμβολικό επίπεδο, η μέρα αυτή δεν είναι σημαντική μόνο για το Άστρος και την Πελοπόννησο αλλά για όλη την Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ενώ παράλληλα επισήμανε το έργο της νέας περιφερειακής αρχής το οποίο τρέχει ήδη σε επίπεδο υλοποίησης λέγοντας:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο τόπος μας μπορεί να γίνει καλύτερος όταν σταματήσουμε να κάνουμε εκπτώσεις κάθε είδους: στις αξιώσεις μας από την πολιτεία, στις υπηρεσίες που πρέπει να απολαμβάνουμε, στον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν θεσμοί όπως η Παιδεία. Σήμερα, θεμελιώνουμε το καλύτερο που η γενιά μας μπορεί να προσφέρει στα παιδιά μας. Ας αισθανθούμε περήφανοι για αυτό κι ας δεσμευτούμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, χωρίς εκπτώσεις».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις