ΣΠΑΡΤΗ. Την Τετάρτη, 17.1.2024 συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης το έργο της ανάπλασης της Παλαιολόγου. Στην συνεδρίαση έγινε γνωστό ότι παρόλο που το έργο είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση 2.611.200 ευρώ, απεντάχθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος» προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, λόγω μη ολοκλήρωσής του εντός των προθεσμιών του προγράμματος. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να εισηγηθεί νέα ένταξή του, στο πρόγραμμα «Πελοπόννησος» προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027.

Η επικεφαλής της παράταξης ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, Ντία Τζανετέα, συντάχθηκε με την εισήγηση της εκ νέου ένταξης του ανωτέρω έργου, προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η ανάπλαση του κέντρου της πόλης και να δοθεί οριστική λύση στα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών. Επιπλέον, εκτιμώντας ότι υπάρχει ανάγκη υπεύθυνης ενημέρωσης, τοποθετήθηκε ως εξής:

Ντία Τζανετέα: «Zητάμε να πραγματοποιηθεί άμεσα ειδική συνεδρίαση, για το έργο της Παλαιολόγου»

«Το έργο της Παλαιολόγου είναι ένα έργο φάντασμα στο κέντρο της πόλης, ένα έργο που θα χαρακτηρίζει την αισθητική και τη φυσιογνωμία του κέντρου της Σπάρτης για τα επόμενα χρόνια. Είναι επίσης ένα έργο το οποίο εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών, δημιουργεί δυσεπίλυτα προβλήματα στην καθημερινότητά τους και πλήττει την επιχειρηματικότητα και την οικονομική ζωή του τόπου. Για τους λόγους αυτούς, ζητάμε να πραγματοποιηθεί άμεσα ειδική συνεδρίαση, για το έργο της Παλαιολόγου και για όλα τα έργα του Δήμου Σπάρτης που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να ενημερωθούν επαρκώς οι πολίτες και να πληροφορηθούμε όλοι τη θέση της δημοτικής αρχής για την εξέλιξή τους.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις