ΣΠΑΡΤΗ. H επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτη Μπροστά» κ. Αναστασία Κανελλοπούλου μίλησε αποκλειστικά στο Notopress για το πλήρες πλάνο και πρόταση την οποία κατέθεσαν στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης, αναφορικά με την φοιτητική εστία και την περίπτωση της ξενοδοχειακής μονάδας «Sparta inn» η οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως προς τον σκοπό αυτό. Ενώ μας μίλησε και για τις εξελίξεις γύρω απο την μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε, για την εργολαβία της ανάπλασης της «Κ. Παλαιολόγου».

«Ο δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, να πείσουν για την περίπτωση του ''Sparta inn''»

«Εφόσον τώρα υπάρχει η ευκαιρία, με ένα έτοιμο και διαμορφωμένο κτίριο όπως είναι το ''Sparta inn'' η άποψη μας είναι ότι θα πρέπει ο δήμος Σπάρτης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο, να πείσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Θα πρέπει εκ μέρους του Δήμου να γίνει έρευνα για το κτίριο και έπειτα να επικοινωνήσουμε με το Ίδρυμα Νεότητας, το οποίο παλαιότερα είχε αναλάβει να χρηματοδοτήσει ενα παρόμοιο έργο. Θα πρέπει να πείσουμε ότι πρέπει να τρέξει, να εξαγοραστεί και να στεγαστεί η φοιτητική εστία, άμεσα. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο ζητούν οι ιδιοκτήτες του ''Sparta inn'' ως προς την διάθεση του, αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρει ο δήμος και το Ίδρυμα Νεότητας».

«Μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα και το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων, δεν έχει αποφασίσει για την κήρυξη του Εργολάβου της ''Παλαιολόγου'' ως Έκπτωτο»

«Αυτό που είναι περίεργο και παράλληλα εντυπωσιακό, είναι το γεγονός ότι μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα και το Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Έργων, δεν έχει αποφασίσει για την κήρυξη του Εργολάβου της ''Κ. Παλαιολόγου'' ως Έκπτωτο. Διάβασα μάλιστα επ' αυτού μια δήλωση της πρώην Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών, της κ. Ζαχαράκη η οποία δίνει σαφείς εξηγήσεις, για το τι ακριβώς γίνεται με την ανάπλαση της ''Κ. Παλαιολόγου'' και είναι εντυπωσιακό, ότι μπαίνουμε στην τρίτη εβδομάδα και το τεχνικό συμβούλιο δημοσίων έργων δεν έχει αποφασίσει ακόμα».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις