ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. «Ο αγώνας είναι μονόδρομος για τους αγρότες, αφού η κυβέρνηση κωφεύει στα αιτήματά τους», τόνισε ο Βασίλης Βρουλίτης, γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου στο Notospress, αναφορικά με τις αποφάσεις της συνέλευσης των Αγροτικών Συλλόγων και των συντονιστικών των μπλόκων Πανελλαδικά, για το πως θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις απο εδώ και στο εξής.

«Αποφασίστηκε η συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων και η ενίσχυση των μπλόκων, με το κλείσιμο τις επόμενες ημέρες, κεντρικών οδικών αξόνων και κόμβων διέλευσης. Αυτή την στιγμή στην Πελοπόννησο υπάρχουν 3 μεγάλα αγροτικά μπλόκα, το ένα εξ' αυτών της Μεσσηνίας το οποίο συγχωνεύτηκε και έγινε ένα ενιαίο, μετά το μεγαλειώδες αγροτικό συλλαλητήριο στην Καλαμάτα τις προηγούμενες ημέρες».

Αναμένεται τις επόμενες ημέρες το Παναγροτικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα

Ο κ. Βρουλίτης αναφέρθηκε και στην κατά πάσα πιθανότητα κεντρική απόφαση των Αγροτικών Συλλόγων πανελλαδικά, να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να λάβει χώρα το Παναγροτικό Συλλαλητήριο στο οποίο θα διαμηνύσουν εκ νέου, τα αιτήματα τους προς την κυβέρνηση. «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί και η κάθοδος μας στην Αθήνα για το Παναγροτικό Συλλαλητήριο.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια νεότερη ανακοίνωση απο την κυβέρνηση, σχετικά με κάποια επίσημη συνάντηση ώστε να συζητηθούν τα αιτήματα των Αγροτών», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βρουλίτης σε ότι έχει να κάνει με την μέχρι τώρα στάση της κυβέρνησης απέναντι στους Αγρότες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις